Koffiepiraat

Waterfilters

Producten 1-18 van 21

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Waterfilters

Een nadeel van water is dat het kalk afzet. In makkelijk bereikbare plaatsen is dit geen groot probleem, maar een koffiemachine van binnen schoonmaken is vaak onmogelijk. Het nadeel van kalk is dat het de levensduur en de efficiëntie van uw koffiemachine negatief beïnvloed. Daarnaast kunnen in uw machine ook verschillende andere stoffen voorkomen zoals chloor en metaalsporen. Deze stoffen zijn niet alleen slecht voor uw apparaat meer beïnvloeden ook de smaak van uw koffie. Speciaal voor dit probleem bieden wij waterfilters aan voor uw koffiemachine. Deze waterfilters verwijderden de kalkdeeltjes uit het water. Hierdoor zal er geen kalkaanslag ontstaan binnen uw machine. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende waterfilters voor de merken Jura, Bosch, Siemens, Krups, Nivona, Meltta en Brita. Kijk dus goed of het waterfilter bij uw koffiemachine past. Voor ieder merk hebben we de ondersteunende types vermeld staan, zo weet u zeker dat het waterfilter past.

Waterfilter koffiemachine vervangen

Het waterfilter van de koffiemachine vervangen is een belangrijke taak wanneer u graag geniet van verse en goede koffie. Maar waarom? Wist u dat waterfilters in koffie- en espressomachines zorgen voor minder kalkaanslag en geur en smaak verstorende stoffen filtert? Onder andere chloor wordt gefilterd om te voorkomen dat u die typische chemische smaak in de koffie krijgt. Het vervangen van het waterfilter is daarnaast ook heel belangrijk om uw koffiemachine een langere levensduur te geven. Het waterfilter van de koffiemachine is daarmee van essentieel belang voor goede koffie en dus des te belangrijker om goed te onderhouden. Het is aan te raden iedere twee maanden het waterfilter te vervangen. Vaak heeft de koffiemachine al een mechanisme dat aangeeft wanneer het filter vervangen moet worden. Let erop dat u dit tijdig vervangt om te voorkomen dat de vieze smaak in de koffie komt!

Waterfilter voor koffiemachine kopen

Heeft u een koffiemachine en is het hoog tijd voor een nieuw waterfilter? Dan kunt u deze uiteraard aanschaffen bij de KoffiePiraat. Het is wel belangrijk dat u het juiste waterfilter aanschaft voor uw koffiemachine. Ieder merk kan net een andere variant hebben, al zijn er vaak overeenkomsten. Weet u niet precies welke u nodig heeft? Neem dan gerust even contact op met onze specialisten, die kunnen u precies vertellen welke u moet hebben! Wanneer u weet om welk waterfilter het gaat, is het verstandig er meerdere aan te schaffen. Wij hebben altijd een korting op het moment dat u meerdere waterfilters voor uw koffiezetapparaat aanschaft. Zo heeft u een voorraadje en komt u nooit zonder koffie te zitten. Het vervangen van het waterfilter is gemakkelijk en zo gebeurd. Iedere machine kan een iets andere manier hanteren, maar vaak is het een gemakkelijk kliksysteem dat op de doos wordt uitgelegd. Komt u er niet uit? Neem dan gerust even contact op en we helpen u graag verder!