Koffiepiraat

ESE Servings

Producten 1-48 van 48

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

ESE Servings

ESE servings

ESE-pads zijn al jaren enorm populair en geliefd bij onze koffieliefhebbers. ESE servings, beter bekend als Easy Serving Espresso pads zijn geproduceerd op een afgesproken standaardmanier. Dit maakt het mogelijk om ESE servings van verschillende merken in verschillende koffiemachines te gebruiken. In plaats van dat je dus altijd een koffiemachine van een bepaald koffiemerk nodig hebt om die specifieke koffiepads uit te mogen proberen. Ideaal wanneer je als echte koffieliefhebber graag verschillende opties een keertje een kans geeft. Zo ben je pas echt in staat om je smaak op het gebied van koffie te ontwikkelen.

Groot aanbod ESE pads

Bij Koffiepiraat hebben we speciaal gekozen voor een zeer groot aanbod aan ESE-pads. Dit, omdat wij van mening zijn dat hier veel vraag naar is. Mensen houden er simpelweg van om, om de zoveel tijd weer eens iets anders te proberen. Vandaar dat je in een koffiemachine die geschikt is voor ESE servings koffiepads van diverse merken kwijt kunt. Denk bijvoorbeeld aan Pellini Top ESE servings, Caffè Barbera Aromagic Plus ESE-servings, Illy Dark Roast ESE servings en nog veel meer! Het zijn er zoveel, dat je de komende tijd wel zoet bent met dit ruime aanbod van Koffiepiraat.

ESE pads bedacht door Illy

Deze manier van koffie produceren is ooit bedacht door hét topmerk: Illy. Met een doorsnede van zo een 44 mm zijn deze ESE-pads precies groot genoeg voor een geschikte koffiemachine. Wat het allemaal nog fijner maakt, is dat de afmetingen precies aansluiten op één kop koffie. Met andere woorden; één ESE-pad bevat precies genoeg koffie voor één kop. Illy is er ooit mee begonnen, maar ondertussen hebben eigenlijk alle grote merken deze manier van produceren overgenomen. De voordelen spreken zodanig voor zich, dat niemand er eigenlijk meer omheen kan.

ESE servings kopen bij Koffiepiraat

Heb je zelf nog nooit één van de ESE-pads uitgeprobeerd? Of ben je wel al een ervaringsdeskundige, maar ben je op zoek naar een nieuwe smaak? Dan zit je bij Koffiepiraat helemaal goed. Zoals je op deze pagina kunt zien, is er aan keuzemogelijkheden geen gebrek. Kies een paar smaken uit die je direct het meest aanspreken. Dit maakt het drinken van koffie nog leuker. Gezien het standaardformaat, hoef je je niet te binden aan één merk. In plaats daarvan heb je volledige keuzevrijheid over welke koffie je gaat drinken.