Koffiepiraat

De Koekfabriek

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
De Koekfabriek Klassiek Assorti koekjes

De Koekfabriek Klassiek Assorti koekjes

De Koekfabriek Chocolate Chip koekjes

De Koekfabriek Chocolate Chip koekjes

De Koekfabriek Dondersteentje koekjes

De Koekfabriek Dondersteentje koekjes

De Koekfabriek Vanille hartjeskoek

De Koekfabriek Vanille hartjeskoek

De Koekfabriek Karamel-Zeezout koekjes

De Koekfabriek Karamel-Zeezout koekjes

De Koekfabriek Havermout Citroen koekjes

De Koekfabriek Havermout Citroen koekjes

per pagina

De Koekfabriek

De koeken en lekkernijen van de Koekfabriek worden zorgvuldig met de hand gebakken. Elk koekje en elke traktatie wordt vers gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, en waar mogelijk lokaal ingekocht. De mensen die het assortiment van de koekfabriek waarmaken? Werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat maakt het concept van de Koekfabriek enorm uniek en speciaal! Door de koeken van de Koekfabriek te kopen, geef je deze mensen een kans terug te keren in de maatschappij. Hoe vrolijk en sociaal word jij van de koeken van de Koekfabriek?

Koeken Koekfabriek

Dat de koeken van de Koekfabriek altijd naar meer zullen smaken, is iets wat ze kunnen garanderen. De lekkerste koeken gemaakt van enkel de beste ingrediënten. Het concept van de Koekfabriek is dat iedereen moet kunnen deelnemen en meewerken in onze huidige maatschappij. Ze geven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een eerlijke kans. Door Koeken van de Koekfabriek te kopen draag jij ook een steentje bij. De koeken zijn dus niet alleen een heerlijk genot voor bij de koffie of thee, maar zorgen ook voor een lach op iemands gezicht.

De koeken van de Koekfabriek zijn perfect om mee te nemen naar vrienden of familie voor als je op de koffie gaat? Of als cadeautje voor je ouders de volgende keer dat je ze weer ziet, of gewoon zomaar als klein aardigheidje? Met de koeken van de Koekfabriek stel je nooit iemand teleur en zal er altijd een glimlach verschijnen, zeker na de eerste hap!

Wist je dat we bij de Koffiepiraat verschillende varianten van de koeken Koekfabriek verkopen? In onze webshop vind je de smaken Classic, Oatmeal Ginger en Dondersteentje. De speciale smaak Dondersteentje bevat hazelnoot en peperkoekkruiden en is dus extra lekker in de wintermaanden dus! Wij leveren de koeken van de Koekfabriek bij jou thuis. Bestel de koeken eenvoudig en snel via Koffiepiraat en geniet binnenkort van de (h)eerlijke koeken van de Koekfabriek bij jou thuis!