Ahoy en welkom bij Koffiepiraat!

Koffiepiraat - Over ons

Koffiepiraat, meest compleet in koffie!

Koffiepiraat noemt zich ook graag uw koffiespecialist!

Want Koffiepiraat levert uit eigen voorraad een groot assortiment koffiebonen, koffiepads, ESE pads, capsules en gemalen koffie van diverse A-merk koffiebranders tegen concurrerende prijzen. Daarnaast vindt u op KoffiePiraat.nl een groot assortiment professionele reiniging- en onderhoudsmiddelen voor koffieapparatuur en diverse artikelen die koffie drinken tot een genot maken. Alles op 1 overzichtelijk adres, waardoor Koffiepiraat.nl met recht het meest compleet in koffie is.

Wereldwijde kwaliteit

Koffiepiraat heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en importeert daarom een scala van producten van diverse A-merk koffiebranders uit onder andere Italië, Zwitserland en Duitsland.

Grote merken als Illy, Lavazza, Segafredo Zanetti, Darboven, Lucaffe, Kimbo, Vergnano, Melitta en Dallmayr, maar ook kleinere koffiebranders die kenmerkende producten op de markt brengen voegen we graag aan ons assortiment toe.

Op Koffiepiraat.nl vindt u alle verschillende koffiesoorten en merken overzichtelijk weergegeven in onze webshop. Daarnaast helpen we u middels een handig filter graag aan de juiste keuze voor uw smaak, zodat u kunt proeven wat koffie-experts als Franceso Illy en Luigi Lavazza bedoelden met echt lekkere koffie.

Diverse gebruikersgroepen

Het assortiment op Koffiepiraat.nl is er voor diverse gebruikersgroepen. Voor liefhebbers die het beste uit hun volautomaat van Jura, Saeco, Siemens of Gaggia willen halen tot de echte baristi onder u. Ook grootverbruikers uit bijvoorbeeld de horeca, kantoren of kapsalons en ijssalons zijn bij KoffiePiraat.nl op het juiste adres om te kiezen uit een ruim aanbod van kwaliteitskoffie voor concurrerende prijzen. Tevens vindt u onze reinigingsmiddelen ook in voordeelverpakking voor grootverbruikers.

Koffiepiraat.nl dankt u dan ook voor uw bezoek aan onze site en wenst uw veel plezier bij het uitzoeken van uw favoriete koffie!

KoffiePiraat.NL