Koffiepiraat

Koffie kopen? Laten we eerst kennis maken!

Een kopje koffie met een wolkje geluk!

Koffiepiraat is in 2011 opgericht omdat onze oprichtster, Heidi, enigszins gefrustreerd raakte van het beperkte aanbod van koffie. Er zijn zoveel geweldige koffiebranders die heerlijke koffie maken, die niet verkrijgbaar zijn in de supermarkt. Daar wilde ze verandering in brengen en zo is Koffiepiraat geboren! Inmiddels kan je bij ons een grote selectie aan verschillende koffie, ESE-servings, koffie capsules, thee en koffiebonen kopen.

Het is ons doel om wereldwijd een beetje geluk te verspreiden. Dit doen wij door een groot assortiment aan koffiebonen, koffiepads, ESE-pads, capsules en gemalen koffie van diverse A-merk koffiebranders te leveren, tegen concurrerende prijzen. Wij streven ernaar hetzelfde gelukkige gevoel over te brengen als een lekker kopje koffie doet! Daarom is het belangrijk voor ons om onze klanten gelukkig te maken. Dit doen wij door middel van onze kwaliteitsproducten, scherpe prijzen en snelle levering!

Eén team, één taak

Daarnaast vinden we het ook belangrijk om onze partners, ofwel leveranciers, en ons team, ofwel de bemanning, gelukkig te maken. Het aanbieden van kwalitatieve koffie aan een zo groot mogelijk publiek doen we namelijk niet alleen. Onze partners zorgen ervoor dat wij onze heerlijke producten op voorraad hebben en dragen bij aan de duurzaamheid van Koffiepiraat. We willen er dus ook zeker van zijn dat onze leveranciers gelukkig zijn zodat ze maximaal presteren.

Hetzelfde geldt voor ons team! Het is voor ons een topprioriteit dat onze bestellingen zo snel mogelijk bij de klant terecht komen. Het is echter ook onze topprioriteit dat ons team gelukkig is! Wij bestaan uit een team van 7 mensen, van verschillende nationaliteiten en achtergronden. Koffiepiraat geeft om haar bemanning en vindt het belangrijk dat iedereen genoeg tijd heeft om met familie te besteden en voldoende betaald krijgt voor hun werk. Zo is in het weekend werken bij ons bijvoorbeeld op vrijwillige basis en werkt iedereen op de tijden die hen het beste uitkomen.

Wanneer deze driehoek volledig in balans is, zijn wij pas echt tevreden. Die balans betekent namelijk dat we niet alleen samenwerken om de klanten die onze koffie en koffiebonen kopen zo blij mogelijk te maken, maar dat we ook bijdragen aan de wereld. Daar worden we allemaal gelukkig van!

Wist je dat?

  • Wij bestaan alweer tien jaar!
  • Vroeger stond onze bemanning op de markt, waar we onze eerste klanten ontmoetten!
  • Wij steunen kleinere bedrijven door veel lokale merken te verkopen.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,3! Je kan hier onze reviews lezen.

Waarom onze klanten voor Koffiepiraat kiezen?

Graag zijn we zo vrij om eens op te sommen waarom onze klanten ons waarderen:

- Koffiepiraat.nl is een betrouwbaar adres met een ruime kennis en ervaring op het gebied van diverse koffiesoorten.

- We werken op de meest milieuvriendelijke manier mogelijk.

- Onze prijsstelling.

- Snelle levering uit voorraad met betrouwbare logistieke partners.

- Al uw gegevens worden verstuurd via een professioneel beveiligde verbinding zoals dit bijvoorbeeld ook bij uw bank gebeurd. U kunt dit herkennen aan de groen kleurende adresbalk.

- Verzendkosten al vanaf €4,25 binnen Nederland.

- Alles wat u nodig heeft op 1 adres.

- Altijd verse producten.

- Overzichtelijke weergave en gedetailleerde omschrijving van de producten.

- Ons ruime assortiment, wat vaak elders moeilijk of niet te vinden is.

- Handig filter om uw favoriete koffie te vinden.

- De hoge kwaliteit van onze producten.

Probeer het zelf, Koffiepiraat.nl stelt u niet teleur!