Koffiepiraat

Biologisch Afbreekbare Capsules

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Biologisch Afbreekbare Capsules

Biologische afbreekbare cups

Als je thuis een koffiecupmachine in je keuken hebt staan, is de kans groot dat je met een grote hoeveelheid lege capsules zit. Over het algemeen is bekend dat de koffiecups nogal milieuvervuilend zijn. Maar wist je dat onze capsules biologisch afbreekbaar zijn?

Biologischs afbreekbare koffie cups

Doordat je de capsules maar 1 keer kunt gebruiken, kun je gemakkelijk tussen meerdere koffievarianten variëren. Denk bijvoorbeeld aan biologisch afbreekbare Nespresso cups of biologisch afbreekbare Dolce Gusto cups. Je hoeft je niet meer schuldig te voelen over het milieu, want met onze biologisch afbreekbare koffie cups zit je goed! De biologisch afbreekbare cups hebben geen invloed op het milieu, maar dit is niet het enige voordeel van onze biologisch afbreekbare cups!

Meer voordelen van de biologisch afbreekbare nespresso cups

Biologisch afbreekbare nespresso cups die niet lang bewaard kunnen worden is verleden tijd! Wist je dat de meeste cups zo'n 1,5 jaar bewaard kunnen worden? De cups blijven vers en je zal altijd een geweldige smaaksensatie hebben! Het aanbod in de winkel van de cups is de laatste tijd enorm groot geworden. Er zijn ontzettend veel nieuwe smaken bijgekomen, waardoor het soms lastig is om te kiezen welke koffie je wilt drinken. Maar doordat de koffiecups lang te bewaren zijn heb je voldoende keuze uit allerlei smaken en is het aanbod enorm divers!

Een groenere wereld met biologisch afbreekbare dolce gusto cups

Doordat de koffiecups biologisch afbreekbaar zijn, draagt dit bij aan een groenere wereld. Er ontstaat minder afval en mochten de koffiecups per ongeluk toch in het milieu terechtkomen, dan breken ze zichzelf af! Als je de koffiecups in de prullenbak gooit, wordt het materiaal gerecycled en kunnen er weer nieuwe cups van worden gemaakt. Goed voor een betere wereld dus!