Koffiepiraat

Cafeïnevrije Pads/Cafeïnevrije Capsules

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Cafeïnevrije Pads/Cafeïnevrije Capsules

Cafeïnevrije koffie capsules

Wil je liever koffie drinken zonder cafeïne? Dat kan! Koffiepiraat verkoopt cafeïnevrije capsules zodat jij je geen zorgen hoeft te maken dat je te veel cafeïne binnenkrijgt. Onze cafeïnevrije koffie capsules worden vers verpakt waardoor de smaak en de aroma's lang worden behouden. Zo kan je op elk moment van de dag genieten van cafeïnevrije koffie!

Hoe wordt koffie cafeïnevrij?

Cafeïne wordt normaliter uit de koffie gehaald voordat de bonen worden geroosterd. De koffiebonen worden vaak met water en koolzuur samen geweekt. Met als resultaat? De koolzuurbubbels nemen de cafeïne op! Om de smaakelementen te behouden wordt het water door een koolstoffilter gehaald. Dit zorgt ervoor dat de cafeïne eruit wordt gehaald, terwijl de smaakelementen bewaard blijven. Aan het einde van het proces wordt het water verdampt en gaan de smaakelementen weer terug naar de gedroogde bonen.

Gezonde cafeïnevrije koffie capsules

Onze gezonde cafeïnevrije koffie capsules bevatten minstens 95% minder cafeïne dan gewone koffie. Ondanks dat het cafeïnegehalte daarom bijna nihil is, betekent dit niet dat de koffie ongezond is. De gezonde en gunstige antioxidanten die in normale, gezonde koffie zitten, zitten nog steeds in de cafeïnevrije koffie capsules. Daarnaast vermindert cafeïnevrije koffie angstgevoelens en zorgt het voor onder andere gezondere slaappatronen.

Cafeïnevrije koffie capsules kopen

De cafeïnevrije koffie capsules van koffiepiraat zitten boordevol smaak en zorgen iedere keer weer opnieuw voor een sensatie. Wist je dat het verschil nauwelijks te merken is tussen de cafeïnevrije en gewone koffie? De kwaliteit is enorm hoog, de koffie is gezond en de capsules worden bij jou aan huis geleverd!