Koffiepiraat

Mints

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Max's Organic Liquorice Mints

Max's Organic Liquorice Mints

Max's Organic Menthol Mints

Max's Organic Menthol Mints

per pagina

Mints

Voor een perfecte frisse adem onderweg zijn mints een must-have. Of je nu naar een belangrijke vergadering gaat of juist op stap met vrienden, pepermuntjes zorgen ervoor dat je mond fris aanvoelt en je smaakpapillen gaan tintelen. Bij Koffiepiraat verkopen we verschillende soorten mints die je gemakkelijk en overal mee naartoe neemt. Ideaal voor in je handtas, de auto of gewoon lekker voor thuis. Zo ben je er zeker van dat je niet meer zonder mints zit en altijd voorbereid op pad gaat. Een mintje op zak is altijd een goed idee, waar je ook naartoe gaat!

Pepermunt

Munt is een kruid en komt oorspronkelijk uit de landen rondom de Middellandse Zee, maar met de huidige technologie wordt munt ook in andere landen gekweekt. Hiervoor worden kassen gebruikt en groeit er nog meer munt van topkwaliteit! De smaak van pepermunt komt van de menthol. De blaadjes bevatten naast menthol ook carvon wat de smaak kruidig maakt. Dit kruid is enorm bekend en erg geliefd vanwege deze frisse smaak en vormt de basis voor heerlijke pepermuntjes. Pepermunt heeft een veelzijdige smaak: het is zacht, maar toch licht pittig. Berg een doosje mints op in je zak of tas, op je bureau op werk of op school. Daarnaast is pepermunt geweldig voor een energieboost en alertheid wanneer je je moet concentreren.

Pepermunt kopen

Bij Koffiepiraat verkopen we diverse artikelen met pepermunt. Wil je graag pepermunt kopen of wil je nieuwe combinaties van artikelen proberen met pepermunt? Dan hebben wij genoeg keuze voor jou! Hoe lekker is de pepermuntthee van Birchall? Deze thee is gemaakt van de beste pepermuntblaadjes en heerlijk op ieder moment van de dag. Of wil je graag een doosje mints voor onderweg? Unieke smaken zoals ginger, lemon, liquorice of koffie vind je bij ons! Maar ook de originele mintsmaak hiervan is bij ons te verkrijgen. Keuze genoeg! Ga nooit meer onvoorbereid op pad en zorg ervoor dat je altijd een doosje mints op zak heb.