Koffiepiraat

Jura Waterfilters (Origineel)

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
Jura Claris Smart waterfilter

Jura Claris Smart waterfilter

€ 15,99
Jura Claris PRO Blue waterfilter

Jura Claris PRO Blue waterfilter

Special Price € 36,99 Regular Price € 39,95
Jura Claris PRO Smart waterfilter

Jura Claris PRO Smart waterfilter

Special Price € 36,99 Regular Price € 39,99
Jura Claris Blue GIGA Verlengstuk

Jura Claris Blue GIGA Verlengstuk

Special Price € 8,95 Regular Price € 9,95
Jura Claris Blue Verlengstuk

Jura Claris Blue Verlengstuk

Special Price € 8,95 Regular Price € 9,95
Sage Claro Swiss waterfilter

Sage Claro Swiss waterfilter

Special Price € 13,99 Regular Price € 14,99 As low as € 13,29
Jura Claris White waterfilter

Jura Claris White waterfilter

€ 15,99
Jura Claris Blue waterfilter

Jura Claris Blue waterfilter

€ 15,99
per pagina

Jura Waterfilters (Origineel)

Heeft u ook zo'n prachtige Jura koffiemachine onlangs aangeschaft of heeft u de luxe hem al jaren in huis te hebben? Dan is het belangrijk om te weten dat het waterfilter van de Jura regelmatig vervangen moeten worden. Dit heeft meerdere redenen. Ten eerste voor de hygiëne. Naar mate het waterfilter veroudert kan het namelijk minder goed chloor filteren uit het water en dat is niet alleen heel onsmakelijk, het is ook nog eens ongezond. Vrijwel alle modellen van de Jura koffiemachines geven zelf al aan wanneer het waterfilter vervangen moet worden, maar indien u een ouder model heeft is het verstandig het minimaal eens per twee maanden te vervangen. Het Jura waterfilter zorgt er daarnaast ook voor dat er minderkalkaanslag is en dat geur en smaak verstorende stoffern worden gefilterd. Weet u niet zeker welk apparaat u heeft of welk waterfilter u nodig heeft? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met een van onze enthousiaste koffiespecialisten! U kunt ervoor kiezen uw Jura koffiemachine te voorzien van een waterfilter. Dit waterfilter wordt in de tank geplaatst, zodat het water voor elke kop koffie gefilterd wordt. De functie van een waterfilter is tweeledig. Enerzijds ontdoet het het water van stoffen die uw machine kunnen beschadigen (denk hierbij bijvoorbeeld aan kalk), anderzijds ontdoet het het water van stoffen die de smaak van uw koffie kunnen beïnvloeden (zoals bijvoorbeeld chloor).

Verschillende soorten Jura waterfilters

Jura kent twee types waterfilters: de Jura Claris White of de Jura Claris Blue. Grofweg is Jura eind 2009 begonnen met de omschakeling naar het Jura Claris Blue waterfilter. Zo is de complete Jura ENA-serie gemaakt voor gebruik met de Claris Blue waterfilters. U kunt overigens aan de kleur van de houder in uw watertank zien welk type waterfilter uw Jura machine gebruikt. Dient u het filter te plaatsen in een zwarte houder, dan gebruikt uw machine het Claris White waterfilter. Dient u het waterfilter te plaatsen in een blauwe houder, dan gebruikt uw machine het Jura Claris Blue waterfilter. Bij twijfel kunt u altijd de gebruikshandleiding van uw machine raadplegen om te zien welk type voor uw machine geschikt is. Een waterfilter heeft een levensdduur van ca. 50 liter water (of 2 maanden) en dient hierna vervangen te worden. De meeste Jura machines geven aan wanneer vervanging noodzakelijk is. Zowel de Jura Claris Blue als de Jura Claris White waterfilters hebben wij in ons assortiment. Tevens verkopen wij de Koffiepiraat.nl variant voor zowel de witte als de blauwe filters. Deze filters zijn niet van Jura, maar worden geproduceerd door een toonaangevende Europese producent van waterfilters. Een filter van perfecte kwaliteit, maar met een lagere prijs. Bij de filters staat exact omschreven voor welke types het geschikt is.

Jura waterfilter kopen

Weet u al precies welk Jura waterfilter u nodig heeft? Dan kan het feest beginnen! Bij KoffiePiraat hebben we namelijk altijd een aanbieding bij het aanschaffen van meerdere items. Aangezien het waterfilter het hele jaar door regelmatig vervangen moet worden, is het interessant altijd een aantal Jura waterfilters op voorraad te hebben. Zo weet u zeker dat u nooit zonder koffie komt te zitten! Bij KoffiePiraat zijn we gek op koffie. Niet alleen in de ochtend, maar ook op de ontspannende avonden lekker op de bank. U wilt op geen moment koffie hebben met een nare smaak naar bijvoorbeeld chloor, zeker niet als het om klanten gaat. Om u zo goed mogelijk te helpen naar de lekkerste koffie, hebben we alles wat het koffieapparaat nodig heeft. Van waterfilters tot de bonen en allerlei accessoires; gaat het over koffie? Dan heten we u van harte welkom bij KoffiePiraat. Wilt u graag meer weten over de verschillende producten of heeft u een specifieke vraag over een van de koffiemachines? Neem dan gerust contact op. We helpen u graag verder!