Koffiepiraat

Engelse Thee

Producten 1-18 van 22

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Engelse Thee

Engelse thee is natuurlijk erg bekend. Als er één volk bekend staat om hun vaste gewoonte om thee te drinken, dan zijn het de Engelsen wel. Men drinkt vaak een traditioneel kopje thee rond een uurtje of 5. Het is een traditie die intussen een flinke historie kent. Wat veel mensen daarbij echter niet weten, is dat Engelse thee in principe helemaal niet uit Engeland komt. Het betreft namelijk bijna altijd een mix van verschillende theesoorten. Het is dus puur de benaming die de thee ‘Engels’ maakt. Desondanks wil dat niets zeggen over de smaak van de Engelse thee. Deze bestempelt men namelijk geregeld als uitmuntend.

Engelse thee merken

Engelse thee merken zijn er in relatief forse aantallen. Vandaar dat we je bij Koffiepiraat ook een uitgebreid assortiment voorschotelen. Het is namelijk mogelijk om heel specifiek naar een favoriete keuze op zoek te gaan. In Engeland zelf drinkt men voornamelijk Engelse thee merken als Lyon’s, PG Tips, Tetley en Yorkshire. Hierbij is er bijna altijd sprake van een mix van zwarte theesoorten als Assam, Kenya en Ceylon. Tezamen leveren deze een vrij sterke, bittere smaak op. Precies wat men vooral in Engeland erg lekker vindt smaken.

 

Engelse thee kopen

Wil je dus Engelse thee kopen? Dan heb je met Koffiepiraat absoluut de juiste aanbieder gevonden. Wij houden ons er iedere dag mee bezig om het aanbod zo compleet mogelijk te maken. Zo zijn we in staat om iedereen zijn of haar welverdiende, overheerlijke kopje thee te bieden. Neem daarom nu een kijkje in ons assortiment en bepaal welke Engelse thee je wilt kopen. Heb je er al een bepaalde favoriete optie tussen staan? Of kies je voor een nieuwe smaak om jezelf positief te laten verrassen? Bij ons is het allemaal mogelijk!