Koffiemachine reinigingsmiddelen

Koffiemachine reinigingsmiddelen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
 1. Nieuw
  Jura Ontkalkingstabletten 3 x 3 stuks
  Rating:
  0%
  € 14,99
 2. Nieuw
  Jura Reinigingstabletten 6 stuks
  Rating:
  0%
  € 9,99
 3. -16%
  Koffiepiraat Reinigingspoeder voor espressomachines
  Waardering:
  100%
  Normale prijs € 18,95 Speciale prijs € 15,95
 4. -13%
  OKS Siliconenvet voor espressomachines 10g
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 7,99 Speciale prijs € 6,99 Vanaf € 6,49
 5. Vloeibare ontkalker 250ml
  Waardering:
  100%
 6. -15%
  URNEX/Solis Grindz koffiebonenmaler reiniger
  Waardering:
  60%
  Normale prijs € 12,99 Speciale prijs € 10,99
 7. Koffiepiraat's Melkschuimreiniger 1 liter
  Waardering:
  100%
  € 8,99
 8. Koffiepiraat's Melkschuimreiniger 250ml
  Waardering:
  100%
  € 3,99
 9. Reinigingstabletten Voordeelverpakking 30 stuks
  Waardering:
  91%
  € 11,99
 10. Reinigingstabletten 15 stuks
  Rating:
  0%
  € 6,99
 11. Ontkalkingstabletten 9 stuks
  Waardering:
  83%
  € 6,99
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina

Koffiemachine reinigingsmiddelen

Koffiemachine reinigingsmiddelen zijn essentieel voor een goedwerkende koffiemachine. Net als met veel andere apparaten in het gemiddelde huishouden, moet ook een koffiemachine namelijk voldoende onderhouden worden. Er zijn verschillende zaken die ophopen, waardoor de prestatie van een koffiemachine langzaam maar zeker afneemt. Voorbeelden hiervan zijn kalkaanslag en vetaanslag. Deze zorgen ervoor dat de koffie die er uiteindelijk uitkomt niet helemaal puur meer is. Deze smaakt dan niet meer zoals je van koffie gewend bent. Erg zonde van de koffie zelf.

Verstopping van koffiemachine

Een mogelijkheid is dat een koffiemachine verstopt raakt. Door de ophoping van vet, kan er steeds minder makkelijk koffie door de koffiemachine heen stromen. Uiteindelijk leidt dit dus tot een verstopping. Iets wat je in principe heel makkelijk kan voorkomen. Bijvoorbeeld door tijdig van koffiemachine reinigingsmiddelen gebruik te maken. Deze zijn namelijk speciaal ontworpen om dit probleem tegen te gaan. Zo krijg je er zelfs niet eens mee te maken. Iets dat voor veel koffieliefhebbers als muziek in de oren klinkt. Vooral wanneer je al eens eerder met een verstopping te maken hebt gehad.

Tegengaan smaakvertroebeling

Tegelijkertijd zorgt kalkaanslag bijvoorbeeld voor smaakvertroebeling. Deze kalkaanslag gaat namelijk vooral zitten op het verwarmingselement. Hier stapelt het zich op. Daardoor wordt eveneens het verwarmen van de koffie tegengewerkt. Maar ook komen er bepaalde kalkschilfers los. Deze belanden dan uiteindelijk in je koffie. Iets wat de smaak van de koffie zelf vertroebelt. Dit is natuurlijk niet wat je als koffiedrinker kunt gebruiken. Uiteindelijk gaat het om de smaak van de koffie zelf. Daar drink je het voornamelijk voor.

Koffie drinken van een brandschone koffiemachine

Wil je graag weer gewoon koffie drinken van een brandschone koffiemachine? Van een koffiemachine die er weer zo uitziet als toen je hem nieuw kocht? Dan komen koffiemachine reinigingsmiddelen voor jou maar al te goed van pas. Je machine ziet er dan binnen de kortste keren weer zo goed als nieuw uit. De smaak van de koffie is dan weer als vanouds. Ervaar de pure smaak van kwaliteitskoffie en haal nu koffiemachine reinigingsmiddelen in huis. Bij Koffiepiraat hebben we alles in ons assortiment dat je hierbij kan ondersteunen.