Koffiepiraat

Senseo Pads

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
Lavazza Classico koffiepads

Lavazza Classico koffiepads

Special Price € 4,99 Regular Price € 5,99 As low as € 4,69
Lavazza Intenso koffiepads

Lavazza Intenso koffiepads

Special Price € 5,79 Regular Price € 5,99 As low as € 5,29
Lavazza Sinfonia Espresso Intenso koffiepads

Lavazza Sinfonia Espresso Intenso koffiepads

Cafeclub Regular 100

Caféclub Supercreme Regular Voordeeltas koffiepad...

€ 8,99
Caféclub Supercreme Mild Voordeeltas koffiepads

Caféclub Supercreme Mild Voordeeltas koffiepads

€ 8,99
Caféclub Supercreme Dark Roast koffiepads Voordeeltas

Caféclub Supercreme Dark Roast koffiepads Voordee...

€ 8,99
Caféclub Supercreme koffiepads Cafeïnevrij Voordeeltas

Caféclub Supercreme koffiepads Cafeïnevrij Voord...

€ 8,99
Cafeclub Regular 56

Caféclub Supercreme Regular koffiepads

Cafeclub Mild 56

Caféclub Supercreme Mild koffiepads

Caféclub Supercreme Dark Roast koffiepads

Caféclub Supercreme Dark Roast koffiepads

Caféclub Supercreme Extra Dark Roast koffiepads Voordeeltas

Caféclub Supercreme Extra Dark Roast koffiepads V...

€ 8,99
Caféclub Supercreme Espresso Voordeeltas koffiepads

Caféclub Supercreme Espresso Voordeeltas koffiepa...

€ 8,99
per pagina

Senseo Pads

Senseo pads van Koffiepiraat

De Senseo koffiemachine is niet meer weg te denken uit heel veel huishoudens. Door de jaren heen is het doel altijd geweest om koffie zetten zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de consument. Dankzij belangrijke innovaties zijn we hier beetje bij beetje ook steeds beter toe in staat geworden. Zo zijn bijvoorbeeld de senseo pads ontstaan. Deze maken het makkelijker dan ooit tevoren om een kopje koffie te zetten. Senseo pads staan er namelijk om bekend dat ze de perfecte dosering hebben. Je hoeft maar één knop in te drukken en er ontstaat een heerlijke kop koffie.

De beste Senseo pads

Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je voor de beste Senseo pads kiest die er zijn. De opties met de hoogste kwaliteit. De uiteindelijke koffie die je er dan mee zet, is dan namelijk ook het lekkerst. Om hier zeker van te zijn, werken we uitsluitend met Senseo pads van de allerbeste merken. Deze weten als geen ander hoe het optimale productieproces in elkaar steekt. Je proeft dan ook zeker het verschil wanneer je een minderwaardige optie inruilt voor een van de hoger aangeschreven merken.

Smaken aanbod pads Senseo

Het smaken aanbod qua pads voor Senseo dat we aanbieden is zeer divers. Zoals gezegd gaat het hier om een grote hoeveelheid hoogwaardige merken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Lavazza en Caféclub. Twee merken die beiden hun waarde reeds meer dan hebben bewezen. Een grote hoeveelheid koffiedrinkers kiest er steevast voor om hun koffie van één van deze twee merken te halen. Leuk om daarbij op te merken, is dat een senseo pads aanbieding steeds vaker voorkomt. Zo kom je nu heel eenvoudig voordelig aan jouw favoriete koffie.

Senseo pads kopen

Is het momenteel dus je doel om Senseo pads te kopen? En dat het liefst Senseo pads van een zo hoog mogelijke kwaliteit? Bekijk dan nu ons uitgebreide assortiment en ontdek binnen een mum van tijd welke optie jou het meeste aanspreekt. Hou daarbij goed de Senseo pads aanbiedingen van het moment in de gaten. Dit zijn er namelijk nogal wat. Zo kom je lekker goedkoop aan de hoogste kwaliteit Senseo pads die er op dit moment in de wereld verkrijgbaar zijn. In onze webshop kunt u kiezen uit koffiemerken die u niet zo vaak in de winkel tegen komt, maar wel een wereldwijde naamsbekendheid hebben opgebouwd. We hebben het hier over de merken Caféclub en Lavazza. Deze A-merken produceren speciaal voor de Philips Senseo koffiepads. U kunt kiezen uit vele verschillende soorten koffiepads. Ons aanbod bestaat uit regular, mild, darkroast, extra darkroast, espresso en cafeïnevrije koffiepads. Benieuwd naar andere populaire merken? Wij hebben ook een groot aanbod Nespresso cups,Dolce gusto cups en ESE servings. Ook voor gemalen koffie vindt u bij ons een ruim aanbod. Denk aan Lavazza koffie, Illy koffie en Segafredo koffie. Deze merken bieden ook cafeinevrije varianten. En neem ook eens een kijkje bij onze instant koffie.