Koffiepiraat

Reviews

Bij Koffiepiraat vinden we een tevreden klant enorm belangrijk. Graag horen we dan ook door middel van een 'review' van u als klant wat uw ervaringen zijn met Koffiepiraat.nl. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.

Hoe doen wij het?

Voor een oordeel over ons als webshop maken we gebruik van een externe partij, Kiyoh.nl. De onafhankelijke website Kiyoh.nl verzamelt en toont reviews voor vele websites in Nederland en helpt de Nederlandse consument de betrouwbare van de minder betrouware te scheiden. In slechts enkele muisklikken kunt u via Kiyoh.nl objectief uw mening plaatsen over het verloop van uw eerdere bestelling(en) bij Koffiepiraat.nl. Kiyoh.nl is partner van het keurmerk Q-shops.

Wellicht wekt onze naam argwaan bij u op, maar wordt u aangenaam verrast door onze dienstverlening of wellicht zijn er verbeterpunten. We horen het graag van u!

Kiyoh zal een gedeelte van ons klantenbestand benaderen om ons te beoordelen. Om zelf rechtstreeks uw mening over ons te geven, klinkt u simpelweg op onderstaande link:
https://www.kiyoh.com

Onze producten

Ook bestaat er de mogelijkheid uw mening te geven over de producten op onze website. Hiervoor selecteert u het desbetreffende product. Naast de productfoto staat bij elk product een link naar de reviewpagina voor dit product. U treft hier bijvoorbeeld Uw review toevoegenof Schrijf de eerste review van dit product

Naast uw mening kunt u sterren geven aan de prijs, de kwaliteit en de tevredenheid. Wanneer uw review gereed is, klikt u op'review versturen'. Na enige tijd wordt uw review getoond op onze website. TIP: Wanneer u zorgt dat u uw review schrijft wanneer u ingelogd bent op uw account, maakt u tevens kans op mooie prijzen als dank voor uw moeite. Wanneer u niet ingelogd bent, is het voor ons niet duidelijk wie de review geplaatst heeft en kunnen wij u helaas niet tot prijswinnaar uitroepen. Schrijf dus snel uw review over uw favoriete product(en)!