Koffiepiraat

Pellini

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pellini N°82 VIVACE koffiebonen

Pellini N°82 VIVACE koffiebonen

Special Price € 13,99 Regular Price € 14,99 As low as € 12,49
Pellini TOP 100% Arabica koffiebonen

Pellini TOP 100% Arabica koffiebonen

Special Price € 19,95 Regular Price € 22,95 As low as € 17,95
Pellini Top ESE-servings 150 st

Pellini Top ESE-servings 150 st

Special Price € 53,95 Regular Price € 55,95 As low as € 52,95
Pellini TOP 100% Arabica gemalen blik

Pellini TOP 100% Arabica gemalen blik

Special Price € 5,29 Regular Price € 5,95 As low as € 4,89
Pellini N°9 Cremoso koffiebonen

Pellini N°9 Cremoso koffiebonen

Special Price € 14,25 Regular Price € 18,99 As low as € 13,19
Pellini N°3 Gran Aroma koffiebonen

Pellini N°3 Gran Aroma koffiebonen

Special Price € 14,99 Regular Price € 18,99 As low as € 14,29
Pellini N° 42 Tradizionale gemalen

Pellini N° 42 Tradizionale gemalen

Special Price € 4,29 Regular Price € 4,95 As low as € 3,99
Pellini N° 20 Cremoso gemalen 250 g.

Pellini N° 20 Cremoso gemalen 250 g.

Special Price € 4,95 Regular Price € 5,95 As low as € 4,19
per pagina

Pellini

Dankzij een focus op consistente hoge kwaliteit, lijkt het erop dat Caffé Pellini een gouden toekomst tegemoet gaat. Momenteel is het een van de grootste spelers op de wereldwijde koffiemarkt. Door echter continu bezig te zijn met ontwikkeling, optimalisatie en klanttevredenheid blijven ze in de juiste richting bewegen.

Wat is het verhaal van Caffé Pellini koffie?

Koffie bestaat intussen al een geruime tijd. Maar desondanks zijn er van die momenten dat er een wereld voor je open gaat. Voor veel mensen is dit precies wat er gebeurt wanneer ze voor de eerste keer met Caffé Pellini in aanraking komen. Ooit opgericht in 1922 in Verona heeft de familie Pellini in de jaren daarna de succesformule ontwikkeld. Deze familie is er altijd op gebrand geweest om van iedere pauze een onwaarschijnlijke ervaring te maken. De beste manier om dit voor elkaar te krijgen, is door topkwaliteit koffie te leveren. Koffie die je met passie drinkt. Pellini, Pellini Top en Pellini Bio zijn hier het directe gevolg van.

De voordelen van Caffé Pellini koffie

Om er op de wereldwijde koffiemarkt tussenuit te springen, moet je een aantal zaken beter doen dan de rest. Je moet uitblinken om op te vallen. Vandaar dat Caffé Pellini zich focust op een aantal punten. Het gaat dan om:

  • Klanttevredenheid: Caffé Pellini is bijzonder geïnteresseerd in de feedback van de klanten. Ze houden continu rekening met de wensen van de gemiddelde koffiedrinker. Door op basis hiervan veranderingen door te voeren, nieuwe smaken te introduceren en bepaalde processen anders in te vullen, zijn ze goed op weg.
  • Automatisering: Tegelijkertijd is het een zeer modern bedrijf. Ze begrijpen dat automatisering cruciaal is om processen te optimaliseren. Hierdoor zijn ze de concurrentie steeds vaker een stapje voor.
  • Bewuste kop koffie: Als er iets is waar ze bij Pellini veel waarde aan hechten, dan is het wel dat je bewust geniet van je kopje koffie. Dat je dus niet bent verzonken in gedachten, maar dat je de smaak heel bewust ervaart.

Caffé Pellini koffie kopen

Caffé Pellini kopen, is iets dat je deels doet vanwege de vele smaakopties. Denk bijvoorbeeld aan de Pellini N42 Tradizionale of de Pellini N3 Gran Aroma koffiebonen. Stuk voor stuk keuzemogelijkheden die onder de trouwe koffiedrinker enorm populair zijn. Welke van de koffiesmaken spreken jou het meeste aan? Kies er minimaal één en ontdek binnen de kortste keren waar de hype vandaan komt!