Koffiepiraat

Ontkalkingstabletten 9 stuks

Uw koffiemachine ontkalken met de krachtige ontkalkingstabletten van Koffiepiraat! 9x15g
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU: onderhoud8
€ 7,99
Reward Points Policy You will earn 6 geschenkdukaten for buying this product.

-Ontkalkingstabletten, 9 stuks à 15,0g

-Op te lossen in 0,5l water

-Krachtige, professionele ontkalker speciaal samengesteld voor gebruik in koffiemachines

-Universeel, geschikt voor alle merken apparatuur

Elk apparaat dat met water gebruikt wordt heeft te maken met kalkaanslag. Dit wordt veroorzaakt door de van nature in water aanwezige mineralen, vooral kalk. Deze kalkaanslag is van invloed op de prestatie en levensduur van uw machine. De kalk hecht zich aan het verwarmingselement in uw koffieapparaat en gaat op den duur schilferen, waardoor er witte schilfers zich in de koffie kunnen vormen. Hoewel deze schilfers niet schadelijk zijn voor de gezondheid, kunnen ze echter wel de smaak van de koffie beïnvloeden en uiteraard de prestatie van het verwarmingselement. Wanneer uw koffie dus minder warm dan normaliter is, kan het een signaal zijn om uw machine te ontkalken. Preventief ontkalken is bij moderne apparatuur extreem belangrijk, aangezien diverse onderdelen in dergelijke machines zeer gevoelig zijn voor kalk en gemakkelijk verstopt kunnen raken met alle ongemakken van dien.

-De ontkalkingstabletten van Koffiepiraat zijn speciaal samengesteld om kalk te bestrijden in uw apparatuur, ongeacht merk of type. Bescherm uw kostbare apparatuur dus door deze regelmatig te ontkalken met de ontkalkingstabletten van Koffiepiraat, om de prijs hoeft u het niet te laten! Met deze ontkalkingstabletten bieden wij u een alternatief voor de vaak hooggeprijsde tabletten die de fabrikanten van machines zelf verkopen. De werking en dosering is identiek, de prijs echter een stuk aangenamer.

-Per ontkalkingsbeurt gebruikt u 2-3 tabletten, afhankelijk van uw lokale waterhardheid.

-Verpakt per 9 individueel verpakte tabletten van 15 gram elk.

-Geschikt voor alle merken machines zoals Jura , Saeco , Siemens , WMF , Nivona , Miele, Gaggia , Melitta , Bosch etc.

-Mocht u advies nodig hebben hoe deze tabletten te gebruiken, klikt u hier.

Meer informatie
Merk Koffiepiraat
Gewicht 9 tabletten
Schrijf uw eigen review
You're Reviewing:Ontkalkingstabletten 9 stuks
Uw waardering

Duurzame bezorging met Post NL binnen Nederland, €4,95

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 15.00u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL bedragen €4,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Post.NL punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Post.NL punt. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen. Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden.

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL en DPD voor de bezorging van uw bestellingen. Verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL winkel, €4,95

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup punt van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €4,95 per bestelling. Post NL heeft een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Nederland. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup punt eveneens selecteert. Post NL brengt u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup punt van Post NL worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup punt.

CO2-neutrale bezorging met DPD binnen Nederland, €4,25

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL. Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen.

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op [email protected] voor de mogelijkheden.

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening.