De Roccis Espresso Oro koffiebonen

Italiaanse koffie met een robuuste, pittige smaak

Arabica/Robusta melange  |   Verpakt per 1000 g
Reward Points Policy U ontvangt 6 geschenkdukaten bij aankoop van dit product.

Voorraad: In voorraad

€ 5,99
  • Bij 6 slechts € 5,79 per stuk. Dit is een extra voordeel van  4%
  • Bij 12 slechts € 5,59 per stuk. Dit is een extra voordeel van  7%
De Roccis

Voordelige reinigingsmiddelen

Deel dit artikel via:
Kenmerken:
Smaakprofiel
Cafeïnegehalte
Crèmelaag
Body
Geschikt voor:
Automaten
Cappuccino
Espresso
Reguliere koffie

De De Roccis Espresso Oro: klein in prijs, groots in smaak! Ons budgetalternatief van de branders van het Italiaanse koffiehuis de Roccis is deze Espresso Oro. Samengesteld uit zowel Arabica als Robusta, met een hoger aandeel Robusta. Mooie, lichtgouden crèmelaag. De smaak laat zich het best omschrijven als stevig, kruidig en romig. De Robusta's zorgen voor het pittige temperament in deze koffie.

De Espresso Oro is een ideale partner voor diegene die de traditionele manier van espresso bereiden hoog in het vaandel heeft staan, maar is tevens een goede fit voor de traditionele Nederlandse kop koffie.

Ontdek onze keuze in chocoladedranken

Reviews

Klantenreviews (39)

Was beter...Review door Bert
Kwaliteit
Prijs
Tevredenheid
Een aantal jaren deze bonen gekocht naar tevredenheid. De laatste lichtingen zijn echter van een slechte kwaliteit. De grootte van de boon is erg divers, van 3-4 mm tot 7-8 mm. Ook de mate van branding lijkt divers maar kan natuurlijk ook aan de grote van de boon liggen. Erg donker soms, soms erg licht. Maar alles door elkaar. Laatste pak zaten zelfs verbrande resten in en een 2-tal takjes. Jammer, maar door de prijs en de vraag is de kwaliteit drastisch omlaag gegaan. (Geplaatst op 01-04-2017)
Goede keus, beste prijsReview door Maarten
Prijs
Tevredenheid
Kwaliteit
Ik drink deze koffie nu ongeveer een jaar. Niet iedereen is even enthousiast, maar ik zeker wel.
Ik zet de koffie in jura impressa s7 in de winkel en thuis in jura impressa z5. Cremelaag is prima, smaak is lekker sterk. Ik drink m zwart!

Koffiepiraat is snel en netjes (Geplaatst op 13-11-2015)
TevredenReview door Tmdoggie
Prijs
Tevredenheid
Kwaliteit
Wij drinken deze koffie al een paar jaar. Gebruiken hiervoor een normaal koffiezet apparaat. Zijn er tevreden over.
Budgetair gezien ook met een laag budget haalbaar.
In begin even wennen, maar op deze bonen geen maagklachten in tegenstelling tot snelfilter maling koffie en diverse andere soorten bonen. (Geplaatst op 10-11-2015)
smaken verschillenReview door eb
Tevredenheid
Kwaliteit
Prijs
Ik heb niet direct 6 zakken besteld en ben daar wel blij mee.De kwaliteit is naar de prijs, ook ik heb een vervelende nasmaak ervaren. Ook vond ik de espresso niet sterk genoeg, maar dat is natuurlijk persoonlijk.
De service van de koffiepiraat, daar is niets op aan te merken wat mij betreft!
(Geplaatst op 10-06-2015)
goede koffie, goede prijsReview door Bennie
Tevredenheid
Kwaliteit
Prijs
Ik heb een aantal malen verschillende soorten espressobonen besteld bij Koffiepiraat om na te gaan of een hogere prijs ook een betere koffie oplevert. Dat is lang niet altijd zo is ons gebleken. Dit is een van de goedkopere soorten, maar was op Mocambo Brasilia (veel duurder) na de beste van de ongeveer 14 soorten die we nu geproefd hebben. Ik denk dat gezien de gunstige prijs dit onze huiskoffie wordt. (Geplaatst op 23-05-2015)
Goedkoop maar wel goedReview door arfo
Goede en betaalbare kwaliteit bonen, ik gebruik ze nu al geruime tijd en blijf ze lekker vinden ook de heerlijke geur die tijdens het zetten vrijkomt maakt het een perfect bakje espresso. Goede koffie, goede prijs en altijd zeer snel geleverd.
Een 5 voor de kwaliteit gegeven omdat er vast veel betere bonen zijn (Geplaatst op 10-08-2014)
Goede prijs kwaliteitsverhoudingReview door Mario
Prijs
Tevredenheid
Kwaliteit
Heb nu de Roccis koffie weer eens geprobeerd, de koffie smaakt goed mits je hem niet te sterk zet(voor mijn smaak in ieder geval). Ik zet koffie met gewoon koffiezet apparaat. Ik vind persoonlijk dat de Roccis lekkerder smaakt dan de Espresso Italia Caffè Classico koffiebonen. De Roccis is minder bitter. In ieder geval het proberen waard. (Geplaatst op 20-01-2014)
MisleidendReview door Jura
Prijs
Tevredenheid
Kwaliteit
N.a.v. de vele zeer positieve reviews heb ik besloten 6 zakken te bestellen.
Maar mensen wees toch eerlijk deze koffie ruikt en smaakt gewoon chemisch
Het was ook te mooi om waar te zijn voor dit geld een heerlijk kwaliteit goede koffie.
Smaken verschillen dus voor diegene die deze koffie echt lekker vinden hebben geluk dat ze goedkope koffie kunnen kopen maar ik durf deze koffie mijn gasten niet voor te schotelen.
Ik heb echter 5 zakken weg gegeven en was dus van goedkoop, duurkoop.
Service was overigens wel goed, snelle levering met een extraatje!
Voor diegene die deze koffie toch willen proberen zou ik zeggen, begin met 1 zak!!!

(Geplaatst op 01-12-2013)
Dit is de derde keer dat we bestellen wij drinken deze koffie nu 1 1/2 jaar we willen geen andere meer zeer tevreden klanten.Review door Rob Ramaakers
Tevredenheid
Kwaliteit
Prijs
Deze koffie is erg lekker ik geniet er elke dag weer van, de heerlijke geur door het trappenhuis in de ochtend wil ik niet missen. Ik heb dus deze keer weer 12 pakken besteld. Ik heb deze keer bij het bestellen voor een kiala punt gekozen wat erg fijn is als je werkt dan kun je het halen wanneer het jouw uitkomt dat heb ik als heel erg fijn ondervonden. (Geplaatst op 12-07-2013)
Roccis zeer goede prijs kwalitet verhoudingReview door Frans
Kwaliteit
Prijs
Tevredenheid
Heb verschillende soorten Koffie merken getest Lavazza, Segafredo ja zelfs Illy.
De Roccis verbaasde mij voor door de goede prijs kwaliteit verhouding.
Zoals bij de meeste koffie bonen verschilt de smaak soms bij temperatuur wisselingen. Maar verder een uitstekende Crema laag en kruidige smaak. Denk met een volautomaat (ik heb een Melitta Solo) zijn de verschillen tussen de Koffie soorten kleiner dan met een Espresso apparaat waar je het uiterste uit de Koffie mee kan halen.
(Geplaatst op 14-05-2013)
Prijs kwalitiet is goedReview door Andreas
Kwaliteit
Prijs
Tevredenheid
Over smaak valt te twisten.
Ik vind het persoonlijk een lekkere koffie.
Zeker niet de lekkerste, maar dat kan je voor deze prijs ook niet verwachten. Ik koop af en toe een lekkere zak om mezelf te verwennen. Zo gaat dat toch ook met wijn..
Ik deel een eerdere opmerking: koop eerst een zak en oordeel dan zelf.
Overigens twijfel ik niet aan de echtheid van deze reviews, er staan immers ook flink wat kritische noten tussen.. (Geplaatst op 13-05-2013)
Lekkere koffieReview door Bas
Prijs
Tevredenheid
Kwaliteit
Zeer geschikt om koffie verkeerd mee te maken. Prijs kwaliteit verhouding is goed.
Koffie wordt bij ons met een percolator gezet. (Geplaatst op 30-04-2013)
Heerlijke sterke koffie voor een goede prijsReview door A.R
Prijs
Tevredenheid
Kwaliteit
Het genot begint al met bestellen, de volgende dag in huis en een email van DPD die aangeeft hoe laat ze ongeveer komen (echt makkelijk) De koffie heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, ik gebruik deze al maanden en blijf me verbazen over de heerlijke smaak en de geur door het hele huis heen. Koffiepiraat is gewoon een goede webwinkel die kwaliteit levert (Geplaatst op 25-04-2013)
Goedkoop maar instabiele kwalitietReview door Ristretti
Prijs
Tevredenheid
Kwaliteit
Allereerst de levering was helemaal super en snel voor elkaar!

Ook wij hebben ons door de positieve reviews laten verleiden om direct 6 zakken te bestellen. Zeker de eerste kopjes bevielen goed. Naarmate we deze koffie langer dronken begon een chemische onnatuurlijke bijsmaak toe te nemen in de smaak beleving. Wat tegenviel was de consistentie van de bonen, waarbij verpakkingen verschillende smaak kenmerken vertoonden met zelfs een paar steentjes als toevoeging in een verpakking.

Aan de koffieautomaat zal het niet gelegen hebben. We gebruiken de bonen in een Jura Impressa Z7 waar normaliter een prima koffie uitkomt, we hebben verschillende standen geprobeerd.

Voor ons daarom ondanks de goedkope prijs geen De Roccis Espresso Oro koffiebonen meer. (Geplaatst op 19-03-2013)
Lekker bakje koffieReview door B. Smit
Kwaliteit
Prijs
Tevredenheid
Ook wij hebben gelijk 6 pakken besteld na het lezen van de rieviews !! en de meeste mensen hebben gewoon gelijk, het is een lekker bakje koffie en niet duur, En waar ik steeds nog niet over uit kan is de super de super snelle levering, echt TOP (Geplaatst op 02-03-2013)
Smaken verschillenReview door Gebruik in Jura ENA9
Prijs
Tevredenheid
Kwaliteit
Ik had 2 zakken besteld om te proberen en hoopte op dezelfde ervaring als de schrijvers van de andere reviews. De reuk en de smaak viel ons tegen en na een paar dagen hebben we het restant met de stofzuiger verwijderd. Voor de prijs mag je misschien ook niet meer verwachten maar de positieve reviews (je begint bijna te twijfelen aan de echtheid) trokken mij over de streep. Advies is dus, koop eerst een kilo om te proberen. (Geplaatst op 28-02-2013)
Nog steeds dezelfde koffieReview door Roy.
Tevredenheid
Kwaliteit
Prijs
Inmiddels zijn we 24 zakken verderop. Blijft toch een lekkere bak koffie. We zetten de koffie in een Jura Impressa X90. Lekker schuimlaagje erop. Ook als Cappucino gezet, een niet te versmaden bakkie. En wat nog steeds geldt: Supersnelle Levering !!!!! (Geplaatst op 30-12-2012)
De Roccis Espresso Oro koffiebonenReview door Thuisbestelling.nl
Prijs
Tevredenheid
Kwaliteit
Ik was op zoek naar een andere koffieboon die wat vriendelijker is voor mijn portemonee.
Toen zag ik De Roccis Espresso Oro koffiebonen erg vriendelijk geprijsd en ik dacht laat ik ze proberen.
De levering van koffiepiraat was super snel,echt top.

Dus proberen maar ik zelf hebt een jura x9 systeem,de koffie is geurig en pittig.
De crema laag is goed,de smaak is goed van smaak en pittig.

Ik ben echt moeilijk qua koffie normaal gebruik ik alberto crema of lavazza bonen.
Natuurlijk zijn dit totaal andere bonen,maar De Roccis Espresso Oro koffiebonen is zeker qua prijs echt de moeite waard om te proberen.

Ik heb veel bonen geprobeerd ook zoals kruitvat koffie bonen maar dat is echt niet te drinken!ovegens is dit de beste bonen de Roccis die voor deze prijs echt een goed bakkie is!!! (Geplaatst op 11-12-2012)
Minder Review door Rob
Kwaliteit
Prijs
Tevredenheid
Vind deze koffie niet lekker smaken, maar over smaak valt te twisten! Service van Koffiepiraat.nl is echt top, dus ik ga nu een andere smaak proberen! (Geplaatst op 01-12-2012)
heerlijke koffie Review door Wilma
Prijs
Tevredenheid
Kwaliteit
Net terug van 3 weken Los Angeles, normaal verlang ik naar mijn eigen bed.... nu naar de koffie van thuis!!!
(Geplaatst op 23-11-2012)

Artikelen 1 tot 20 van 39 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: De Roccis Espresso Oro koffiebonen

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Tevredenheid

Verzendinformatie

Bestellingen worden verstuurd met Post.NL. De verzendkosten bedragen €4,45 per bestelling. Wanneer wij uw zending rechtstreeks naar een Pick Up Point van Post NL in uw buurt versuren is de verzendbijdrage €4,45 per bestelling. U vindt beide opties in het afrekenscherm. Genoemde bedragen zijn van toepassing binnen Nederland. Voor andere landen zijn er andere prijzen. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling. Bestellingen worden einde middag van elke werkdag overgedragen aan u voor gekozen pakketdienst. Normaliter leveren ze de volgende werkdag af. Zowel Koffiepiraat.nl als Post NL houden u via e-mail op de hoogte van uw bestelling. Mocht de dag van levering u niet uitkomen, kunt u deze, na de eerste afleverpoging wijzigen. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Mocht ook dit niet lukken, wordt uw zending afgeleverd bij een Pick Up Point waar u op vertoon van een identiteitsbewijs uw pakket kunt afhalen.

Bestelde producten kunnen tot 14 dagen na aankoop aan ons retour gestuurd worden voor teruggave van het aankoopbedrag. De verpakkingen dienen hiervoor wel ongeopend en onbeschadigd te zijn. Hier treft u meer informatie omtrent bezorgen en retourneren.

Merk informatie

de roccis
Het merk De Roccis is een merk van de Caffé De Roccis groep. Een puur productie gedreven fabrikant, welke de merken verder niet ondersteund via kostbare reclamecampagnes. Met zeer scherp geprijsde koffies als resultaat.

Klik hier voor meer informatie over De Roccis

Onze merken

Alberto
Barbera
Café Intención
Caféclub
Caffè Diemme
Caffè Mauro
Caffè Molinari
Caffé New York
Caffè Vergnano
Dallmayr
De Roccis
Espresso Italia
Idee Kaffee
Illy
Jacobs
Jura
Kimbo
La Brasiliana
Lavazza
Lucaffé
MariaSole
Melitta
Mocambo
Mövenpick
Nannini
Nescafé Dolce Gusto
Passalacqua
Pellini
Schirmer
Segafredo