Koffiepiraat

Geschenkdukaten: spaar voor leuke cadeaus bij Koffie Piraat!

Wanneer u een account bij Koffie Piraat aanmaakt, ontvangt u automatisch geschenkdukaten. Deze dukaten werken zoals spaarpunten.

Zo kunt u sparen voor de leuke producten die u hierboven kunt vinden. Als u genoeg punten heeft, kunt u een van deze producten - gratis! - aan uw bestelling toevoegen.

Zo wordt online koffie bestellen nóg leuker!

- U ontvangt geschenkdukaten over al uw aankopen op Koffiepiraat.nl
- U dient hiervoor een account te hebben en ingelogd te zijn wanneer u de bestelling plaatst.
- Indien u nog geen account heeft, kunt u deze aanmaken op het moment dat u de bestelling plaatst. Tijdens het afrekenen, treft u linksonder de mogelijkheid een account aan te maken.
- Het is niet mogelijk na uw bestelling nog dukaten toegewezen te krijgen. Zorg er dus voor dat u ingelogd bent.
- Het aantal te ontvangen dukaten stijgt wanneer uw order groter wordt.
- De dukaten worden aan uw account toegevoegd wanneer de bestelling is verwerkt.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Geschenkdukaten: spaar voor leuke cadeaus bij Koffie Piraat!

Aan opgespaarde geschenkdukaten kunnen geen rechten worden ontleend. De te selecteren geschenken worden uitsluitend verzonden in combinatie met een bestelling en na inlevering van het benodigde aantal geschenkdukaten. Koffie Piraat behoudt zich het recht voor het aanbod van geschenken op elk moment te wijzigen, alsmede de hoogte van de te ontvangen of de te spenderen geschenkdukaten. Ondanks grote zorgvuldigheid, kunnen wij geen verantwoording nemen voor eventuele onjuistheden en de gevolgen hiervan. Overige voorwaarden en looptijd van deze promotie kunnen ten alle tijde eenzijdig door Koffie Piraat gewijzigd worden. Over de voorwaarden of het uitgeven en sparen van geschenkdukaten is geen correspondentie mogelijk.