Koffiepiraat

Brita Intenza Plus waterfilter

Philips Seaco CA/6702 Brita Intenza Plus waterfilter voor Saeco en Gaggia koffiemachines
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU: onderhoud15
€ 11,29
Reward Points Policy Je verdient 10 geschenkdukaten voor het kopen van dit product.

Dit is het nieuwste model van het originele Brita Intenza Plus waterfilter, oftewel het Saeco Philips Brita CA/6702. Dit waterfilter wordt gebruikt in vele koffiemachines van Saeco en Gaggia. Het 'nieuwe' Intenza waterfilter is de vervanger voor o.a. het Aqua Prima waterfilter en is zodanig gemaakt dat het ook past in machines die voorheen het Aqua Prima filter gebruikten. Tevens is het de opvolger van het Brita Intenza Plus RI9113/36 waterfilter.

Met dit Brita Intenza Plus filter zuivert u het water in uw machine van o.a. kalk, chloor en diverse metaalsporen in het water die de smaak van uw koffie kunnen beïnvloeden en schade aan uw machine kunnen toebrengen. Het filter is voorzien van het Intenza Aroma systeem, waardoor u -door de waterhardheid op het filter in te stellen- de optimale smaak voor uw koffie kunt bereiken. Het filter dient na circa 50 liter water of 2 maanden vervangen te worden.

TIP: Koffiepiraat.nl heeft ook een voordeliger alternatief, namelijk het Koffiepiraat's Saeco Plus waterfilter. Een filter van dezelfde hoogwaardige kwaliteit, maar met een lagere prijs. 

Geschikt voor: Philips Saeco 3100 series, Philips Saeco Exprelia, Philips Saeco Xelsis Evo, Philips Saeco 4000 series, Philips Saeco Incanto, Philips Saeco Odea, Philips Saeco Talia, Philips Saeco Royal, Lavazza a modo mio, Exprelia, Incanto Base, Incanto de luxe, Saeco Incanto, Intellia Philips Saeco Ituita, Philips Saeco Moltio, Philips Saeco 4000 series, Philips Saeco Minuto, Lavazza A Modo Mio, Philips Saeco Xelsis Evo, Philips Saeco GranBaristo, Philips Saeco Xsmall, Philips Saeco 2000 series, Philips Saeco Intelia, Intelia Evo, Nina manual, Odea, Poemia Manual, Primea, Royal Old en 2011, Syntia (alle modellen), Talea (alle modellen), Xeasy 2011, Xelsis, Xsmall, Gaggia Accademia; Gaggia Brera; Gaggia Platinum, Gaggia Brera, Spidem My Coffee.

 
Let op: het Brita Intenza Plus waterfilter is niet geschikt voor machines met een AquaClean sticker op de watertank en NIET geschikt voor de Saeco Vienna-serie.

 

 
 
Meer informatie
Merk Brita
Gewicht stuk
Schrijf uw eigen review
You're Reviewing:Brita Intenza Plus waterfilter
Uw waardering

Duurzame bezorging met Post NL binnen Nederland, €5,25

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 15.00u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL bedragen €4,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Post.NL punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Post.NL punt. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen. Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden.

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL en DPD voor de bezorging van uw bestellingen. Verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL winkel, €5,25

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup punt van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €4,95 per bestelling. Post NL heeft een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Nederland. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup punt eveneens selecteert. Post NL brengt u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup punt van Post NL worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup punt.

CO2-neutrale bezorging met DPD binnen Nederland, €4,25

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL. Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen.

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op [email protected] voor de mogelijkheden.

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening.