Koffiepiraat

Caffè Barbera Aromagic ESE-pads 20 st

Caffè Barbera Aromagic ESE-pods | 20 stuks | Arabica en Robusta | 100% biologisch afbreekbaar, ese-servings NIET individueel verpakt.
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU: ese15-2
€ 5,95

Caffè Barbera Aromagic ESE Porties 20st

-Aromagic is de naam die Caffè Barbera geeft aan de ESE-servies die de branderij produceert.

-Bij het maken van deze pads ligt ook de focus op 'het perfecte kopje koffie'.

-De gebruikte melange is daarom speciaal aangepast aan de pad, evenals de maalgraad.

-Ze zijn van de superieure kwaliteit waar Barbera voor staat.

-Het aandeel Arabica-koffie is ongeveer 70%, waardoor een fantastische smaak ontstaat met het beste van zowel Arabica als Robusta.

-Zorgvuldig geselecteerde koffie uit Brazilië, Indonesië en Midden-Amerika.

-Vol en intens maar ook zacht en harmonieus. Chocolade, noten en fruit zijn aangenaam aanwezig.

-De romigheid van de Aromagic-pads is perfect. Verpakt per 20 porties van 7 gram.

Duurzaamheid: 100% biologisch afbreekbaar, ese-porties NIET individueel verpakt en in 100% plasticvrije hersluitbare verpakking.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

✓ Dit zijn ESE-pods. Deze pads zijn NIET geschikt voor gebruik in het SENSEO® coffee pad-systeem

Meer informatie
Smaakprofiel Vol
Merk Barbera
Samenstelling Arabica/Robusta Melange
Cafeïnegehalte Gemiddeld
Crèmelaag Uitstekend
Automaten Uitstekend
Cappuccino Uitstekend
Reguliere koffie (caffé crème) Uitstekend
Espresso Uitstekend
Schrijf uw eigen review
You're Reviewing:Caffè Barbera Aromagic ESE-pads 20 st
Uw waardering

Duurzame bezorging met Post NL binnen Nederland, €4,95

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 15.00u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL bedragen €4,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Post.NL punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Post.NL punt. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen. Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden.

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL en DPD voor de bezorging van uw bestellingen. Verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL winkel, €4,95

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup punt van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €4,95 per bestelling. Post NL heeft een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Nederland. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup punt eveneens selecteert. Post NL brengt u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup punt van Post NL worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup punt.

CO2-neutrale bezorging met DPD binnen Nederland, €4,25

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL. Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen.

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op [email protected] voor de mogelijkheden.

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening.