Koffiepiraat

Lavazza Gran Espresso koffiebonen

Lavazza Gran Espresso koffiebonen | 1000 g | Arabica en Robusta
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU: k22
Special Price € 14,99 Regular Price € 20,50
  • Koop 6 voor € 13,99 en bespaar 7%
Reward Points Policy Je verdient 12 geschenkdukaten voor het kopen van dit product.

-Lavazza Gran Espresso koffiebonen

-Verpakt per 1kg

-Arabica en Robusta

-Deze Lavazza Gran Espresso is een licht bittere, volle en rokerige espresso met lichte tonen van chocolade.

-Samengesteld uit met name (60%) Robusta. Intensieve, aanhoudende pittige smaak. Uniek kruidig en ruw aroma.

-Perfect rijke, haast dikke crèmelaag. Ideale basis voor cappuccino en latte. Lavazza Grand Espresso houdt zich goed bij de bereiding als espresso. Een stevige espresso met aangenaam zoete ondertoon.

-Middelmatig cafeïnegehalte.

-Verpakt in verpakking van 1 kg met vershoudventiel.

-Deze Lavazza Gran Espresso ging tot voor kort door het leven als Lavazza Grand Espresso, maar heeft een naamswijziging gehad bij de invoer van de nieuwe verpakking. Met of zonder 'D', de smaak is ongewijzigd.

Meer informatie
Smaakprofiel Krachtig
Merk Lavazza
Gewicht 1000 g
Samenstelling Arabica/Robusta Melange
Cafeïnegehalte Gemiddeld
Crèmelaag Goed
Automaten Zeer goed
Cappuccino Zeer goed
Reguliere koffie (caffé crème) Redelijk
Espresso Zeer goed
Schrijf uw eigen review
You're Reviewing:Lavazza Gran Espresso koffiebonen
Uw waardering

Duurzame bezorging met Post NL binnen Nederland, €4,95

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 15.00u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL bedragen €4,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Post.NL punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Post.NL punt. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen. Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden.

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL en DPD voor de bezorging van uw bestellingen. Verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL winkel, €4,95

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup punt van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €4,95 per bestelling. Post NL heeft een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Nederland. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup punt eveneens selecteert. Post NL brengt u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup punt van Post NL worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup punt.

CO2-neutrale bezorging met DPD binnen Nederland, €4,25

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL. Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen.

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op [email protected] voor de mogelijkheden.

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening.