Koffiepiraat

Reinigingstabletten 15 stuks

Reinigingstabletten voor koffie-apparatuur, 15 stuks à 2,0g
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU: onderhoud9
€ 6,99
Reward Points Policy Je verdient 8 geschenkdukaten voor het kopen van dit product.

-Reinigingstabletten tegen vet van koffiebonen

-Professionele kwaliteit

-Universeel, geschikt voor alle merken apparatuur

Uw koffiemachine reinigen met deze speciale reinigingstabletten, ongeacht merk of type! Koffiebonen bevatten van nature vetten, welke -helaas- ook achterblijven in uw apparatuur. Deze vetten zin van invloed op de levensduur van uw apparatuur en uiteraard ook op de smaak van de koffie. Het regelmatig verwijderen van deze vetten is dus essentieel.

De reinigingstabletten van KoffiePiraat.nl worden geproduceerd door een professioneel en specialistisch bedrijf wat ook voor diverse fabrikanten van koffiemachines reinigingstabletten produceert. Deze reinigingstabletten verwijderen moeiteloos vet, olie of koffiedik en zijn universeel te gebruiken in espressomachines, koffieautomaten, traditionele koffiemachines, 1-kops machines en zelfs thermoskannen. Veel moderne volautomaten beschikken over een speciaal reinigingsprogramma, leest u daarvoor de gebruiksaanwijzing van uw specifieke apparaat. Anders lost u deze tabletten op in water om daar uw onderdelen in te laten weken. 

De reinigingstabletten zijn universeel en geschikt voor gebruik in o.a. Jura, Bosch, Saeco, Siemens, Miele, Gaggia, Black&white, deLonghi, Melitta en Schaerer machines. Met deze reinigingstabletten bieden wij u een alternatief voor de vaak hooggeprijsde tabletten die de fabrikanten van machines zelf verkopen. De werking en dosering is identiek, de prijs echter een stuk aangenamer.

 Verpakt in afsluitbare verpakking van maar liefst 15 stuks van 2,0gram, 15mm doorsnee

Meer informatie
Merk Koffiepiraat
Gewicht 15 tabletten
Schrijf uw eigen review
You're Reviewing:Reinigingstabletten 15 stuks
Uw waardering

Duurzame bezorging met Post NL binnen Nederland, €4,95

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 15.00u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL bedragen €4,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Post.NL punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Post.NL punt. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen. Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden.

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL en DPD voor de bezorging van uw bestellingen. Verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL winkel, €4,95

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup punt van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €4,95 per bestelling. Post NL heeft een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Nederland. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup punt eveneens selecteert. Post NL brengt u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup punt van Post NL worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup punt.

CO2-neutrale bezorging met DPD binnen Nederland, €4,25

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL. Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen.

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op [email protected] voor de mogelijkheden.

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening.