Koffiepiraat

Pellini TOP 100% Arabica koffiebonen

Pellini TOP 100% Arabica koffiebonen | 1000 g | Puur Arabica
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU: k98
Special Price € 19,95 Regular Price € 22,95
  • Koop 6 voor € 17,95 en bespaar 10%
Reward Points Policy Je verdient 18 geschenkdukaten voor het kopen van dit product.

Pellini Top 100% Arabica koffiebonen

-Zoals de naam doet vermoeden, is de meest exclusieve melange van het Italiaanse Pellini de Pellini TOP.

-Een melange samengesteld uit 100% Arabicabonen, inderdaad van de beste kwaliteit.

-Daarnaast gebruikt Pellini uitsluitend de laatste oogst van het seizoen, zodat de koffiebonen de meest volle smaak hebben.

-Om de individuele smaken van de verschillende Arabicasoorten optimaal te benutten, worden deze individueel gebrand en daarna gemelangeerd.

-Het resultaat is een bijzonder smaakvolle koffie met een zeer lage zuurgraad met tevens een gering cafeïnegehalte.

-De Pellini TOP is een goed gebalanceerde koffie welke een aangenaam zoete nasmaak op de tong achterlaat.

-Ondanks het milde karakter toch de basis voor een mooie cappuccino.

-De intensieve maar tevens milde smaak maken de Pellini TOP een topklasse Italiaan met internationale allure.

Meer informatie
Smaakprofiel Mild
Merk Pellini
Gewicht 1000 g
Samenstelling Pure Arabica koffie
Cafeïnegehalte Redelijk
Crèmelaag Goed
Automaten Goed
Cappuccino Zeer goed
Reguliere koffie (caffé crème) Zeer goed
Espresso Uitstekend
Schrijf uw eigen review
You're Reviewing:Pellini TOP 100% Arabica koffiebonen
Uw waardering

Duurzame bezorging met Post NL binnen Nederland, €4,95

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 15.00u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL bedragen €4,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Post.NL punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Post.NL punt. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen. Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden.

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL en DPD voor de bezorging van uw bestellingen. Verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL winkel, €4,95

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup punt van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €4,95 per bestelling. Post NL heeft een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Nederland. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup punt eveneens selecteert. Post NL brengt u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup punt van Post NL worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup punt.

CO2-neutrale bezorging met DPD binnen Nederland, €4,25

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL. Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen.

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op [email protected] voor de mogelijkheden.

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening.