Koffiepiraat

Royal Chai Koffie Latte Karak Gezoet

Royal Chai Karak Caffe Latte Powder Gezoet|10 Cups | 180g. | Kant en klaar | GMO-vrij | Gezoet
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU: Diversen97-1
Special Price € 5,59 Regular Price € 6,99
  • Koop 2 voor € 4,99 en bespaar 11%
Reward Points Policy Je verdient 3 geschenkdukaten voor het kopen van dit product.
Royal Chai Karak Koffie Latte GEZOET Maak kennis met de intense Karak Coffee Latte Gezoet. Een krachtige karak coffee drank. Als je op zoek bent naar een heerlijke en authentieke koffie-ervaring uit het Midden-Oosten, zoek dan niet verder dan Karak Coffee Latte. Met elke slok word je vervoerd naar bruisende markten vol exotische kruiden en rijke culturele traditie. Deze zorgvuldig geselecteerde bonen worden tot in de perfectie gebrand en gemengd met unieke kruiden om een smaak te creëren die gedurfd en volkomen onvergetelijk is. Of je nu op zoek bent naar een rijke en romige Latte, een pittige en verkwikkende Chai of een klassieker kopje perfect gezette koffie, Karak Coffee Latte heeft het allemaal. Kom dus proeven van de smaken van het Midden-Oosten en ontdek een nieuwe wereld van koffie. Deze verrukkelijke drank neemt je smaakpapillen mee naar de drukke straten van India. Elke slok is als een reis vol rijke, fluweelzachte koffie vermengd met gedurfde smaken van kaneel, kardemom, gember en kruidnagel. De perfecte opkikker voor elk moment van de dag, deze latte is een droom voor alle liefhebbers van koffie. Geniet van een kopje puur genot en ervaar de ware essentie van Indiase chai bij elke slok. Probeer Royal Chai Coffee Karak Latte Gezoet vandaag nog en til jouw koffiepauze naar een hoger niveau.
Meer informatie
Merk Royal Chai
Gewicht 10 sticks
Schrijf uw eigen review
You're Reviewing:Royal Chai Koffie Latte Karak Gezoet
Uw waardering

Duurzame bezorging met Post NL binnen Nederland, €5,25

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 15.00u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL bedragen €4,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Post.NL punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Post.NL punt. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen. Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden.

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL en DPD voor de bezorging van uw bestellingen. Verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL winkel, €5,25

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup punt van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €4,95 per bestelling. Post NL heeft een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Nederland. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup punt eveneens selecteert. Post NL brengt u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup punt van Post NL worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup punt.

CO2-neutrale bezorging met DPD binnen Nederland, €4,25

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL. Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen.

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op [email protected] voor de mogelijkheden.

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening.