-7%

Jura Claris Smart waterfilter

  |   Verpakt per stuk
Reward Points Policy U ontvangt 10 geschenkdukaten bij aankoop van dit product.

Voorraad: In voorraad

Normale prijs: € 13,99

Onze prijs: € 12,99

Jura

Voordelige reinigingsmiddelen

Deel dit artikel via:
Waterfilters

✓ Een waterfilter filtert het water telkens op het moment dat uw machine het nodig heeft om een kop koffie te bereiden

✓ Het zorgt ervoor dat behalve kalk ook eventuele smaakstoffen in het water gefilterd worden om koffie optimaal te laten smaken

✓ Gemiddeld heeft een filter een 'levensduur' van 50 liter, ca 300-350 kopjes

✓ Fabrikanten hanteren verschillende soorten filters in verschillende modellen koffiemachines. Let daarom goed op de productbeschrijving van het filter

-Het Jura Claris Smart filter is de laatste innovatie van Jura op het gebied van waterfilters. Dit waterfilter is voorzien van RFID-technologie, waardoor het 'communiceert' met uw machine.

-Uitsluitend geschikt voor gebruik in Jura machines welke van het Jura Intelligent Water System, I.W.S.® gebruik maken. Op dit moment zijn dat de Jura Z6, E6, E60 en E600.

-Het waterfilter zuivert het water en ontdoet het water van stoffen die de smaak kunnen beinvloeden en andere schadelijke stoffen als kalk. Uw machine weet door de RFID-chip wanneer de filter vervangen is of wanneer deze niet meer werkzaam is. Hierdoor wordt de ontkalkingsmodus van de machine automatisch ingeschakeld en uiteraard weer uitgeschakeld wanneer de filter vervangen is. 

-Dit betreft het originele Jura Claris Smart waterfilter

 

Ontdek onze keuze in chocoladedranken

Reviews

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Jura Claris Smart waterfilter

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Tevredenheid

Verzendinformatie

Bestellingen worden verstuurd met Post.NL. De verzendkosten bedragen €4,45 per bestelling. Wanneer wij uw zending rechtstreeks naar een Pick Up Point van Post NL in uw buurt versuren is de verzendbijdrage €4,45 per bestelling. U vindt beide opties in het afrekenscherm. Genoemde bedragen zijn van toepassing binnen Nederland. Voor andere landen zijn er andere prijzen. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling. Bestellingen worden einde middag van elke werkdag overgedragen aan u voor gekozen pakketdienst. Normaliter leveren ze de volgende werkdag af. Zowel Koffiepiraat.nl als Post NL houden u via e-mail op de hoogte van uw bestelling. Mocht de dag van levering u niet uitkomen, kunt u deze, na de eerste afleverpoging wijzigen. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Mocht ook dit niet lukken, wordt uw zending afgeleverd bij een Pick Up Point waar u op vertoon van een identiteitsbewijs uw pakket kunt afhalen.

Bestelde producten kunnen tot 14 dagen na aankoop aan ons retour gestuurd worden voor teruggave van het aankoopbedrag. De verpakkingen dienen hiervoor wel ongeopend en onbeschadigd te zijn. Hier treft u meer informatie omtrent bezorgen en retourneren.

Onze merken

Alberto
Barbera
Café Intención
Caféclub
Caffè Diemme
Caffè Mauro
Caffè Molinari
Caffé New York
Caffè Vergnano
Dallmayr
De Roccis
Espresso Italia
Idee Kaffee
Illy
Jacobs
Jura
Kimbo
La Brasiliana
Lavazza
Lucaffé
MariaSole
Melitta
Mocambo
Mövenpick
Nannini
Nescafé Dolce Gusto
Passalacqua
Pellini
Schirmer
Segafredo