Breng de innerlijk barista vanuit huis in je naar boven!

Is het slecht weer buiten of heb je gewoon even een hele dag niets te doen? Laat dan de innerlijke koffiebarista in je naar boven komen. Je kunt vanuit huis namelijk heel fijn experimenteren met koffie. Dankzij de vele verschillende merken en de verschillende koffietypes heb je ruim de keuze om iets uit te proberen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan echte zomerkoffievarianten als: 

 

 


 

Nescafé Dolce Gusto Cappuccino Ice 

 



IJskoffie zoals je het nog nooit eerder proefde. Deze koffie is een unieke mix van romige melk en volle espresso. Samen zorgt dit voor een smaak die je niet vaak tegenkomt. Probeer een keer wat nieuws met deze specialiteit van Dolce Gusto.

 


 

 Cold Brew koffie

 
 

Zoals de naam al verraadt, gaat het ook hier om koude koffie. De gemalen koffiebonen worden bij Cold Brew koffie urenlang in koud water geplaatst. Deze unieke techniek zorgt voor een koffie die vooral in Azië erg populair is.

 


 

 Kruger Cappuccino Kokos Amandel

 
 

Wees een zeer originele barista door te kiezen voor koffie met een ondertoon van kokos en amandel. Dankzij deze exotische twist waan je je in een warm land.

 


 

 Kruger IJskoffie Chocolade

 

Ook de Krugel IJskoffie Chocolade levert zomerplezier vanuit huis. De zoete smaak in combinatie met de lage temperatuur maakt dit een heerlijk koffiedrankje bij wat hogere temperaturen.  

 


 

Koffiezetten maar!

Ideeën en mogelijkheden genoeg dus om thuis aan de slag te gaan als echte koffiebarista. Geef het een kans en ervaar hoe leuk de dag kan worden met het proberen van verschillende smaken.