Blog

 1. Koffiebonen met hazelnootsmaak

  Naar koffiebonen met hazelnootsmaak is in toenemende mate veel vraag. Een groot gedeelte van de samenleving is simpelweg groot fan van chocola. En dan in het bijzonder ook van hazelnootchocola. Dankzij de koffiebonen met hazelnootsmaak heb je nu de mogelijkheid om deze smaak op een unieke manier terug te laten keren in je koffie.

  In deze tekst nemen we met je door hoe koffiebonen met hazelnootsmaak ontstaan. En welke keuzemogelijkheden er op dit moment zijn. Hierdoor heb je binnen de kortste keren precies gevonden wat je zocht. Qua informatie en opties met betrekking tot koffiebonen met hazelnootsmaak.

  Lees meer »
 2. Welke koffiebonen zijn het gezondst?

  Koffie is van nature erg lekker. Het is natuurlijk niet voor niets dat wereldwijd zoveel mensen het drinken. Echter is het misschien nog wel idealer wanneer je tegelijkertijd ook voor gezonde koffiebonen kiest. Wanneer iets namelijk lekker én gezond is, heb je past echt het perfecte drankje gevonden.
  Hierdoor ontstaat dan ook direct de volgende vraag; welke koffiebonen zijn het gezondst?

  Niet veel mensen zijn op de hoogte van het antwoord op deze vraag. Om die reden onderzoeken we in deze tekst wat de meest gezonde koffiebonen zijn. Zo heb je op de korte termijn toegang tot de juiste opties. Je weet dan zeker dat je voortaan de juiste keuze maakt!

  <

  Lees meer »
 3. Welke koffie drink je bij hoog cholesterol?

  Een hoog cholesterol is niet gezond. Zoveel is zeker. Het zorgt er namelijk voor dat je bloedvaten vernauwen. Daarmee is het risico op hart- en vaatziekten automatisch een heel stuk groter. Een goede start is dan om hiermee bezig te zijn wanneer je op zoek gaat naar de juiste koffie. Het is namelijk wel degelijk mogelijk om slim te kiezen wat het kopen van koffie betreft.

  Bij het drinken van verschillende soorten koffie is er sprake van verschillende effecten op het cholesterolgehalte. In deze tekst nemen we daarom met je door wat dit precies inhoudt. En welke keuze je dus kunt maken om eventuele gezondheidsrisico’s te vermijden.

  <!

  Lees meer »
 4. Koffiebonen met mokkasmaak

  Lees meer »
 5. Italiaanse koffiebonen

  Italiaanse koffiebonen staan nog altijd bekend als de lekkerste koffiebonen die er zijn. Dit is natuurlijk niet vreemd voor koffiebonen uit een echt koffieland. Menig Italiaan voelt veel trots bij dit statement. Om deze reden steken ze ook veel tijd en moeite in het ontwikkelen van de lekkerste koffiebonen die er op dit moment zijn. Maar wat maakt nu heel specifiek die Italiaanse koffiebonen zo lekker? Wat is het dat zij anders doen dan de rest? Laten we er bij deze even dieper op in gaan.

  Lees meer »
 6. Welke bonen zijn het beste voor een latte macchiato?

  Een latte macchiato is over het algemeen een ‘zachte’ espresso. Je voegt koffie tot aan een basis van melk, waarna er een latte macchiato ontstaat. Dit drankje is zeker de afgelopen jaren erg populair geworden. Doordat het over het algemeen wat minder ‘scherp’ is dan gewone koffie of een cappuccino. Maar welke koffiebonen zijn dan het beste geschikt om een latte macchiato mee te maken? 

  <!-

  Lees meer »
 7. Welke koffiebonen zijn niet bitter?

  Van nature is het niet vreemd als koffiebonen enigszins bitter smaken. Dit is namelijk het gevolg van de cafeïne die erin zit. Het is namelijk vaak juist de bedoeling dat ze wat ‘scherp’ overkomen. Echter moet dit natuurlijk niet te erg het geval zijn. De koffie begint dan echt bitter te smaken, wat men juist vaak weer als een stuk minder lekker ervaart. Om die reden is het belangrijk om erachter te komen waarom koffiebonen soms bitter smaken. En welke koffiebonen er vervolgens zijn die niet bitter zijn.

  Lees meer »
 8. Wat is het verschil tussen koffiebonen en espressobonen?

  Wanneer je denkt aan koffie, dan denk je al snel aan koffiebonen. Uiteindelijk staan de koffiebonen namelijk aan de basis van de uiteindelijke koffie. Dit geldt ook voor een espresso. Maar voor een espresso maak je dan weer gebruik van speciale espressobonen. Tegelijkertijd zijn dit wel ook gewoon koffiebonen. Dus wat is dan precies het verschil? Waar moet je rekening mee houden wanneer je het over koffiebonen en espressobonen hebt?

  Lees meer »
 9. Caffé Izzo: unieke Napolitaanse espresso

  Lees meer »
 10. Wat zijn de lekkerste koffiebonen?

  Lees meer »