Welkom bij het New York Coffee Festival!

Koffie Piraat is altijd op zoek naar de beste ervaring in de koffie wereld. Speciaal voor jou gaan wij op zoek naar de beste koffie festivals. Dit keer in de spotlight: The New York Coffee Festival

 

The New York Coffee Festival is het koffie festival van New York. Het festival is een viering voor iedereen uit de koffie wereld. Begin je net met koffie drinken, ben je een ervaren koffie aficionado of juist een belangrijke stakeholder? Het maakt niet uit want je bent welkom op The New York Coffee Festival.

Op het terrein van Metropolitan Pavilion wordt er uitzonderlijke koffie gecombineerd met eten, cocktails, kunst en livemuziek. De organisatoren combineren community met de cultuur van de New Yorkse koffiewereld. Bezoekers hebben de mogelijkheid om honderden koffies te proeven. Daarnaast zijn er interactieve demonstraties, vinden er barista wedstrijden plaats en mogen fans de beste Amerikaanse barista’s een-op-een ontmoeten. En dit is nog meer een begin van de activiteiten. 

Alle opbrengsten van The New York Coffee Festival worden gedoneerd aan Project Waterfall. Dit is een goed doel uit New York dat zorgt voor genoeg water in alle koffie groeiende regio’s. Het project heeft al schoon water geleverd aan 25.000 mensen verspreid over zeven landen.

Zin om bij dit festival te zijn? Halverwege oktober ben je in New York welkom om je koffie droom uit te laten komen.   

Wanneer: 12 - 15 oktober
Waar: New York, Verenigde Staten
Meer informatie op: New York Coffee Festival