Eigenwijze chocolade(melk) van Barú

Zin om eens een keer iets anders te drinken dan koffie? Dat geeft niets want KoffiePiraat wilt ook wel eens iets zoet. Het Belgische Barú is het perfecte antwoord voor de zoetekauw. Het merk bouwt namelijk op een speelse en originele manier voort op de Belgische chocolade geschiedenis. Lees hier het verhaal van het jonge bedrijf.

 

Eigenwijs surrealisme

Barú omschrijft zich het liefst als een vreemde eend op de markt. Het bedrijf is niet voor niets fan van het Belgische surrealisme. Het is dus niet gek dat het ultieme doel is om gebruikers (en zichzelf) voortdurend te verrassen. De producten van Barú zijn dan ook innovatieve traktaties. Het assortiment bestaat uit verschillende, leuke verrassingen. Zo kun je denken aan Hot Chocolate Salty Caramel en Chocolate Chai Latte. Ze geven de gebruikers een moment van verbazing en vreugd. Daarnaast worden de producten in Nederland geproduceerd. Hoe leuk is dat.

 

 

Natuurlijk authentiek

De producten van Barú worden gemaakt van pure ingrediënten. Authenticiteit en traditionele productiemethodes staan voorop bij het Belgische bedrijf. Er wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van kunstmatige kleuren en smaken. Barú is volledige GGO-vrij. Om toch de juiste smaak te krijgen, maakt Barú gebruik van echt fruit, bourbon vanille, honing en andere pure ingrediënten. Alleen het beste is goed genoeg voor Barú. Zo kun je met een goed hart genieten je beker chocolademelk.

 

 

Meer dan chocolademelk

Chocolade is waar Barú bekend om staat. Maar dat is helemaal niet het enige dat ze maken! Zo is het merk gespecialiseerd in het combineren van marshmallows en chocolade. Hun eigen chocolade marshmallow bar was de eerste in zijn soort. Door de rebelse houding van het bedrijf durven zij te dromen van dit soort producten. 

Het Belgische bedrijf verkoopt ook Dreamy Hippos Chocolate: chocolade in de vorm van een nijlpaard. Waarom een nijlpaard? Een nijlpaard is een stuk eigenwijzer en sneller dan je zou denken. Het is een landdier dat voornamelijk zijn tijd in het water doorbrengt. Het is dus echt een surrealistisch dier. Past perfect bij de stijl van Barú, toch?

 

De producten van Barú zijn sinds kort verkrijgbaar bij KoffiePiraat. Bekijk ze door hier te klikken.

koffiepiraat logo