illy Dark Roast

Illy Intenso koffiebonen

Illy Intenso koffiebonen

Illy Intenso Dark Roast koffiebonen | 250 g | Puur Arabica
Normale prijs € 7,99 Speciale prijs € 6,39
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
k69
  • Koop 12 voor € 5,99 en bespaar 6%
  • Koop 24 voor € 5,69 en bespaar 11%
Reward Points Policy You will earn 4 geschenkdukaten for buying this product.

iLLY Intenso Dark Roast koffiebonen

-De illy Intenso koffiebonen is de pittige versie van de bekende icoon in het rode blikje.

-De blend is identiek en kenmerkend voor een kwaliteitsfabrikant als Illy.

-Ook bij deze Illy Intenso koffiebonen heeft Illy gebruik gemaakt van een melange van 's-werelds beste Arabica koffiebonen, echter zijn deze langer en op een hogere temperatuur gebrand. 

-Het resultaat is een energieke koffie waarbij de smaken perfect in balans zijn.

-Een heerlijk cacao-aroma viert de boventoon, met herkenbare tinten van karamel en geroosterd brood. 

-De stevige body maken dat de Illy Dark Roast koffiebonen ook zeer geschikt is voor met melk bereide koffiecreaties.

-100% Arabica 

-Verpakt in een blik van 250 gram. 

Bekijk ook ons gehele assortiment van Illy koffiebonen.

Meer informatie
EAN 8003753918198
Merk Illy
Gewicht 250 g
Smaakprofiel Vol
Samenstelling Puur Arabica
Body Zeer goed
Cafeïnegehalte Zeer laag
Crèmelaag Zeer goed
Automaten Goed
Cappuccino Uitstekend
Reguliere koffie (caffé crème) Zeer goed
Espresso Uitstekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Illy Intenso koffiebonen
Uw waardering

Het bekende rood/witte beeldmerk van illy staat synoniem voor kwaliteit. illy benaderd het creëren van het perfecte kopje koffie dan ook op geheel eigen wijze en is hierin wellicht een tikkeltje 'eigenwijs'. Hoe dan ook, producten van deze brander uit Triëst staan voor kwaliteit en genieten.


Lees meer over Illy

Duurzame bezorging met Post NL binnen Nederland, €4,95

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 15.00u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL bedragen €4,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Post.NL punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Post.NL punt. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen. Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden. 

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL  en DPD voor de bezorging van uw bestellingen. Verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL winkel, €4,95

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup punt van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €4,95 per bestelling. Post NL heeft een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Nederland. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup punt eveneens selecteert.  Post NL brengt u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup punt van Post NL worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup punt. 

CO2-neutrale bezorging met DPD binnen Nederland, €4,25 

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

 

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL.  Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen. 

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op info@koffiepiraat.nl voor de mogelijkheden.

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening. 

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!