Geschenk nodig voor je collega? Wij helpen je een handje!

De feestdagen komen er weer aan. Dat betekent dat we iedereen in onze omgeving willen verwennen met leuke verrassingen en cadeaus. Wij hebben bij Koffiepiraat een hele hoop leuke dingen die je als geschenk kan geven aan je collega of zakelijke partner.

Barú Dreamy Hippos Diverse Smaken Cadeau Zak

Dit geschenk van Barú ziet er niet alleen heel leuk uit, maar is ook nog eens heel erg lekker. In dit leuke zakje zitten diverse smaken pralines, namelijk honey almond, hazelnut truffle en gezouten caramel. Ze zitten in een leuk, katoenen zakje waar je je collega’s zeker mee opvrolijkt. Een perfect geschenk voor in de schoen of onder de boom.

Minon Giftpack Siropen

Een twist aan je drankje geven vinden veel mensen erg leuk. Met de Minon siropen kan dat zeker, want in deze giftpack zitten maar liefst vijf smaken: Caramel, Vanille, Hazelnoot, Speculaas en Amaretto. Dit maakt je drankje net iets feestelijker. Om wat inspiratie op te doen, zit er ook een receptenboekje in de giftpack. 

Spoonful of Chocolate 

Tijdens de feestdagen genieten we vaak van warme drankjes, zoals warme chocolademelk. Met een Spoonful of Chocolate heb je binnen een handomdraai een heerlijke warme chocolademelk. Ze zijn er in de smaken melk, puur en speculaas, die perfect bij de feestdagen past. 

Jones Brothers Favourites voor Nespresso® koffiecups

Heb je collega’s die een Nespresso apparaat gebruiken, of hebben jullie er misschien een op kantoor staan? Dit geschenk is dan een perfectie optie. In deze box van Jones Brothers zitten namelijk zes verschillende smaken koffiecups. In de box zit een mix van ristretto, espresso, lungo en caffeinevrij waarmee je op elk moment van de dag je specifieke wensen kunt vervullen.

Yalda Herbs Treasure Chest

Houden de mensen in je werkomgeving meer van een lekker kopje thee? Dan is de deze doos van Yalda Herbs een echte aanrader. Ervaar de beste smaken van Perzië: In deze doos vind je zes verschillende smaken. Trakteer je collega’s met deze prachtige, luxueuze doos vor verrassingen.

Van Houten Chocolate Drink

Van Houten heeft een heerlijke warme chocolade drank die heerlijk romig is met een hartige smaak om jezelf of anderen te verwennen. Voor de thuiswerkers is dit ideaal, want het is heel snel klaar. Elk teamlid of zakenpartner zal hier blij mee zijn. 

Heb je meer inspiratie nodig voor een leuk geschenk? bekijk HIER dan snel nog meer suggesties.