Online je koffie bestellen

We krijgen weleens de vraag van klanten of ze langs kunnen komen. Maar nee, we verkopen onze koffie puur online en dat is met goede reden.

Van nature zijn we gewend om koffie gewoon in de lokale supermarkt te kopen. En dan met de nadruk op het woordje ‘gewoon’. De koffie is niet al te bijzonder. Maar je bent er intussen zo aan gewend, dat je iedere keer dezelfde koopt. Maar als je je koffie online besteld zijn er zoveel meer mogelijkheden en voordelen. We zetten er hieronder een paar op een rijtje.

Grote verscheidenheid aan smaken

Er is online een enorme verscheidenheid aan smaken verkrijgbaar. Je kunt echt op zoek gaan naar een koffie die helemaal past bij jouw smaakvoorkeuren. In onze Koffie Piraat webshop hebben we dan ook zorg voor gedragen dat er een grote diversiteit aan koffie is. Zo hebben we allerlei koffie’tjes van kleinere Italiaanse koffiebranderijen die je niet in de supermarkt zult tegenkomen. Dat maakt koffie kopen echt leuk want 99% van de smaken heb je waarschijnlijk nog nooit geprobeerd.

Het gemak

Ken je dat?Dat je koffie bijna op is, maar je geen tijd of zin hebt om naar de supermarkt te gaan? Met een paar klikken heb je toegang tot ons uitgebreide assortiment. En je kunt net wat makkelijker een voorraadje aanleggen dan als het zelf naar huis moet dragen.

Ook grote voorraden snel in huis

Bestel je voor op kantoor of voor in je horeca gelegenheid? Dan heb je waarschijnlijk een grotere voorraad nodig. Dat kan en super gemakkelijk. Alles wordt voor je geregeld, en het wordt aan de deur afgeleverd.

Extra hoge kwaliteit 

De échte koffiemerken steken veel tijd en moeite steken in het creëren van de allerbeste koffie. Online heb je alle kans om te achterhalen wat deze goede merken zijn en wat ze uniek maakt. Bijvoorbeeld door reviews te bekijken en informatie op te zoeken. In onze Koffie Piraat webshop kun je bij elk koffiemerk meer lezen over smaak, achtergrond en de balans van de koffie.

Sparen voor geschenkdukaten

Als je koffie, of andere produkten, koopt bij Koffie Piraat ontvang je automatisch geschenkdukaten. Je moet hier wel even een account voor aanmaken. Geschenkdukaten kun je vergelijken met spaarpunten en zijn in te wisselen voor leuke gratis cadeau’tjes zoals chocola, een handige thermosbeker of bijzondere koffieblikken. En extra handig: als je een Koffie Piraat account hebt kun je al je bestellingen makkelijk terugvinden en hoef je niet alles meer in te vullen als je regelmatig besteld.

Online koffie kopen is voordeliger

Het spreekt voor zich, maar: Omdat wij als webshop de kosten van het hebben van een verkooplocatie uitsparen kunnen we onze klanten goede koffie aanbieden voor een lagere prijs. Daar worden we allemaal blij van. Nu koffie bestellen Het is voor veel mensen nog een beetje wennen, maar onder de wat grotere koffieliefhebbers is online koffie bestellen ondertussen helemaal hot. Er zijn simpelweg zoveel voordelen aan verbonden, zoals je ook in dit artikel kunt lezen.

Ben je op dit moment dus op zoek naar koffie? En wil je zo snel mogelijk de lekkerste koffie kopen die er momenteel is? Pak dan ons uitgebreide assortiment erbij en plaats direct een bestelling. Voor je het weet, zit je al aan een heerlijke kop koffie!