Probeer deze cafeïnevrije koffie eens 

Ben je al bekend met decaf? Voor een grote groep is het een geweldige manier om van koffie te genieten zonder de effecten van cafeïne. Echter heeft cafeïnevrij koffie vaak nog een slechte naam bij de echte koffieliefhebbers. Hier willen we graag verandering in brengen. KoffiePiraat zet de lekkerste decaf koffie op een rijtje!

 

 

Lucaffé Decaffeinato gemalen koffie 

Tegenwoordig is cafeïnevrij koffie niet meer zo vreemd. De grootste merken zijn terug te vinden op deze markt, zo ook Lucaffé. De Lucaffé Decaffeinato is een originele melange van Arabica koffiebonen. Het is een echte Italiaanse koffie zonder cafeïne. Desondanks is de decaf koffie vol van smaak met een medium body en ondertonen van noten en chocolade. De milde koffie heeft een cafeïnegehalte van minder dan 0.1%.

 

 

Caffé del Doge Fine & Free Decaffeinato ESE-servings

 

Wist je dat cafeïnevrije koffie ook komt als een ESE-serving? Caffé del Doge heeft een nieuwe smaak genaamd Fine & Free Decaffeinato. Deze echte Venetiaanse koffie wordt nog altijd geroosterd via traditionele methoden. Het eindproduct is een karakteristieke koffiemelange die voor 97% cafeïnevrij is. De decaf koffie heeft een opmerkelijke hint van cacao met een nasmaak van donkere chocolade zonder bittere ondertoon. De blend bestaat uit Arabica bonen uit Brazilië en Colombia, en Robusta bonen uit India.

 

 

Nescafé Dolce Gusto Caffè Lungo Decaf 

De capsules van Nescafé Dolce Gusto Caffè Lungo Decaf zijn gevuld met de beste cafeïnevrije gemalen gebrande koffie. Binnen enkele minuten zet je een kop aromatische en smaakvolle zwarte koffie. De capsules van Nescafé zorgen voor een verse smaak en dit is niet anders bij de decaf varianten. Dat is nodig om balans te houden tussen de 100% Zuid-Amerikaanse Arabica koffiebonen en de ondertonen van zoete rijpe bramen.

 

 

Dallmayr Entcoffeiniert koffiebonen

Zin in cafeïnevrij koffie dat erg toegankelijk is? Dan is het tijd voor Dallmayr Entcoffeiniert. De decaf koffie van het klassieke Duitse koffiehuis is echt een premium koffie. De Arabica koffiebonen worden verwerkt in hooggelegen plantages. Hier worden de bittere en andere storende smaken verwijderd uit de koffiebonen. Dit zorgt voor een uitgebalanceerde decaf koffie die goed is voor je maag. De cafeïnevrij melange heeft een volle, ronde smaak zonder de kwaliteit van Dallmayr te verliezen.

 

 

Lavazza Caffè Decaffeinato koffiebonen 

Onze lijst is niet compleet zonder de Italiaanse marktleider. De melange van Lavazza Caffè Decaffeinato bestaan uit 70% Arabica en 30% Robusta bonen. Lavazza vond het belangrijk dat er geen concessies werden gemaakt op de kwaliteit van deze cafeïnevrij mix. De koffie heeft een rijke, volle aroma met een licht pittige smaak. De verpakking is recentelijke gemoderniseerd naar een lichtblauwe verpakking. Lavazza wilt op deze manier aangeven dat ze de cafeïnevrij markt serieus nemen.

 

 

Bonus: Birchall Great Rift Decaf 

Koffie is niet het enige decaf product dat KoffiePiraat verkoopt. In ons assortiment vind je ook thee zonder cafeïne! De thee van Birchall Great Rift Decaf is een heerlijke, cafeïnevrije ontbijtthee vol smaak. De thee van Birchall wordt vakkundig geproduceerd door de vijfde generatie van Birchall Graham's familie. Deze heldere thee wordt gemaakt van de best geteelde theesoorten uit Oost-Afrika. Het bedrijf streeft naar kwaliteit en zorgt ervoor dat alle theeblaadjes met de hand worden geplukt. Dit zorgt voor de unieke smaak van Birchall Great Rift Decaf.

 

Wil je zelf eens decaf koffie uitproberen? Bekijk hier het complete aanbod van KoffiePiraat!