Het bijzondere merk: Mami's Caffé 

Een goed Italiaanse koffiemerk is niet persé een merk een lange historie. Dat bewijst het jonge Mami’s Caffé elke dag. In een korte tijd staat het merk bekend als een van de beste Italiaanse koffiemakers. Hoe zit het eigenlijk met dit bijzondere merk?

 

 

Jong geleerd

Merano in Italië is een gevarieerde omgeving dat altijd bekend stond om zijn wijngaarden, bergboerderijen en moderne architectuur, maar nog niet om zijn koffie. Daar moest verandering in komen volgens de oprichters van Mami’s Caffé. Het team had al meer dan 10 jaar ervaring in de koffiewereld voordat ze Mami’s Caffé oprichten in 2011. Mami’s Caffé is een echt Italiaans kopje koffie. Het merk gebruikt alleen de beste kwaliteit en combineert dit met een stralend en positief beeld. Op deze manier maken zij het verschil tussen Mami’s Caffé en de concurrenten.

 

 

Koffie is een wetenschap

Mami’s Caffé ziet koffie als een echte wetenschap. Zij combineren de liefde voor koffie met de meeste innovatieve materialen. Mami’s Caffé gaat alle grenzen voorbij als het aankomt op onderzoek. Op deze manier wordt er een uniek kopje koffie geproduceerd. Het team bestaat uit een bijzondere groep, bijeengebracht door hun moed, discipline en gevoel. En dat merk je: Mami’s Caffé begint een begrip te worden!

 

 

Breng Italië in huis

Kwaliteit speelt een grote rol bij Mami’s Caffé. Het merk gebruikt de beste bonen uit Zuid-Amerika voor de lekkerste koffie. Deze kwaliteit is terug te vinden in het gehele productieproces, dus ook in de verpakking. Gelukkig proef je dit ook echt terug in de innovatieve kopje koffie met een rijke smaakbeleving. Mami’s Caffé ziet koffie drinken dan ook echt als een ervaring. Zij willen graag hun kennis en ervaring delen door echte Italiaanse koffie te produceren. Het merk hecht veel waarde aan de koffiecultuur van Italië en wilt graag deze traditie exporteren naar andere landen. Zolang dit wel op een ethische en duurzame manier wordt geproduceerd. Het is werkelijk een plezier voor de echte koffieliefhebber!

 

 

Zin om zelf deze innovatieve koffie te proberen? Bekijk hier het aanbod van Mami’s Caffé!

Mami's Caffè Dolce Vita koffiebonen 

Mami's Caffé Espresso Crema koffiebonen 250 g. Blik

- Mami's Caffé Gran Crema ESE-servings 150st

 

koffiepiraat logo