Zo verwen jij iemand met een ontbijtje op bed

Wil jij iemand eens lekker verwennen? Dan is een ontbijt op bed altijd een mooi gebaar. Of het nu gaat om je moeder, partner of broer - iedereen wordt blij van een ontbijtje op bed! Koffiepiraat heeft de beste inspiratie (en koffie!) voor je uitgezocht. Zo kun jij jouw geliefde blij maken: 

 

1. Een blij ei

Wil je een glimlach op iemands gezicht toveren? Dan is een lekker eitje altijd goed! Van een omelet of scrambled eggs tot gebakken of gekookte eitjes. Een ei maakt iedereen blij. Wil je hier nog een lekkere espresso bij serveren? Dan raden wij Mami's Caffé Gran Crema ESE-servings aan wegens de heerlijke crema laag!

Weet je niet wat een ESE-serving is? Dan lees je daar hier alles over.

 

 

 

 

Foto door: @petiiisss op Instagram

 

2. Voor de zoetekauw 

Maak je een ontbijtje voor een echte zoetekauw? Ga dan voor een stapel American Pancakes! Combineer dit met honing, poedersuiker en vers fruit als extra toppings. Je maakt dit ontbijtje compleet door deze te balanceren met een licht bittere koffie. Probeer bijvoorbeeld Lavazza Gran Espresso koffiebonen eens!

 

 

 

 

 

 

 

Foto door: @samanthavandepoll op Instagram

 

3. Alleen de essentials 

Als echte koffieliefhebbers zeggen wij nooit nee tegen een kopje koffie. Wil je dus iemand een lekker momentje op bed gunnen? Kom dan aan met een goed boek, fijn magazine of dagelijkse krant en serveer dit met een uniek kopje koffie. De krachtige Doge Nero koffiebonen van Caffé del Doge zorgen voor een intense sensatie met elke slok.

 

 

 

 

 

 

 

Foto door: @_millergrey op Instagram

 

4. Lente in bed

Als je een echt lente-momentje wilt creëren, dan voeg je bloemen toe aan je ontbijtje op bed! Kies bijvoorbeeld een mooie bos vol met lentebloemen. Een lekkere croissant en verse aardbeien erbij en ta-da: jouw geliefde geniet van een zonnig momentje in bed. Een bijpassende koffie? Probeer eens Caffè Diemme Oro koffiebonen - deze zijn fruitig met een hint van chocolade!

 

 

 

 

 

 

 

Foto door: @jestemkobietucom op Instagram

 

5. Geen tijd? 

Soms wil je iets leuks doen, maar heb je de tijd verkeerd ingeschat. Raak dan niet in paniek! Een doos donuts op bed met een heerlijke koffie (zoals de kruidige Kimbo Aroma Italiano gemalen koffie) kan de dag redden. Want: wie wordt er nou niet blij van donuts en koffie. 

 

 

 

 

 

 

Foto door: @indexrouge op Instagram 

 

Welke van deze ontbijtjes ga jij uitproberen?

 

 

Lees hier hoe je snel en makkelijk een Yoghurt Parfait maakt.

Lees hier ons Tiramisu Recept.

 

<