Zo laat je een Koffiepiraat review achter

Reviews, wie leest ze niet. Reviews zijn een geweldige manier om te zien of een product/website betrouwbaar is. Maar voor KoffiePiraat zijn de reviews net zo waardevol als voor de (toekomstige) kopers. Het is voor ons een handige manier om te zien wat wij goed doen en waar onze verbeterpunten liggen. In dit artikel leggen wij stap voor stap uit hoe jij onze website en de producten kunt beoordelen.

 

KoffiePiraat beoordelen

 

Wil jij graag een review achterlaten voor onze website? Dat is mogelijk via de homepage van KoffiePiraat.

Stap 1: Ga naar magento-804129-2754694.cloudwaysapps.com. Zit je al op onze website? Klik dan linksboven op ons logo. Je komt dan ook terecht op onze homepage.

Stap 2: Rechtsboven in de blauwe balk zie je het aantal klantenreviews terug. Het aantal sterren is te vinden naast “Dagelijkse verzending”. Klik op het aantal sterren om een review achter te laten.

Stap 3: Schrik niet, je wordt nu automatisch doorverwezen naar een nieuwe website genaamd Kiyoh. KoffiePiraat werkt samen met Kiyoh voor betrouwbare reviews. Op deze pagina zie jij alle reviews van KoffiePiraat terug.

Stap 4: Wil jij zelf een beoordeling plaatsen? Klik op de oranje knop met “Beoordelen”. Deze knop is terug te vinden aan de bovenkant van de pagina.

Stap 5: Hier is het mogelijk om een reactie te schrijven. Alleen officiële klanten mogen een beoordeling geven. Zo weten wij zeker dat onze reviews van onze klanten komen. Aan het einde van de review wordt er gevraagd om uw voornaam/bedrijf en Plaats in te vullen. Je bent niet verplicht om deze gegevens in te vullen. Onthoud wel dat deze gegevens zichtbaar worden op de review als jij dit wel doet. 

Stap 6: Heb jij alles goed ingevuld? Dan mag je de review versturen door aan de onderkant te klikken op “Versturen”. Vergeet niet eerst akkoord te gaan met de voorwaarden. Het is mogelijk dat de review niet direct zichtbaar is op de website. Geen zorgen, jouw review komt automatisch op de website.

 

 

Product beoordelen 

Naast een review voor de website is het ook mogelijk om een product te beoordelen. Daarvoor hoef jij niet naar een andere website. Dit gaat gemakkelijk via de productpagina. 

Stap 1: Ga naar de website van KoffiePiraat en zoek naar het product dat jij wilt beoordelen. Snel zoeken naar het juiste product? Aan de bovenkant van de homepage zit een handige zoekbalkje. Op deze manier vind je sneller de koffie naar keuze terug.

Stap 2: Je bent nu op de productpagina. Hier zie je alle informatie terug over het product. Naast de afbeelding zie je ook het aantal sterren terug voor dit product. Zijn er nog geen sterren te vinden? Dan is er nog geen review geschreven voor dit product. Je bent dus de eerste!

Stap 3: Aan de onderkant van de pagina is het kopje Reviews te vinden. Reviews is te vinden tussen de productinformatie en de verzendinformatie. Klik op het woord “Reviews”. Er klapt nu een nieuw scherm uit.

Stap 4: Het is tijd om de review te schrijven. Beoordeel het product op Prijs, Tevredenheid en Kwaliteit. Daarnaast is het mogelijk om ook een stukje tekst te schrijven bij de review. Dit mag zo lang zijn als u wilt.

Het is verplicht om een Schermnaam in te vullen. Wil jij liever anoniem blijven? Dan mag je een eigen verzonnen naam invullen

Stap 5: Ben jij klaar met de review? Dan is het tijd om de review te versturen. Vergeet niet eerst de reCAPTCHA in te vullen om te bewijzen dat jij geen robot bent. Verstuur de review door op de oranje knop te klikken.

 

Namens het hele Koffiepiraat.nl team: Bedankt!

koffiepiraat logo