Dolce Gusto: Nieuwe namen, dezelfde smaak

We hebben nieuws uit de hoek van Dolce Gusto. Nescafé heeft besloten om enkele verschillende smaken een nieuwe naam te geven. De koffiemaatschappij vond namelijk dat de huidige naam niet meer past bij de smaken.

 

Welke varianten krijgen een nieuwe naam?

Dit jaar zullen er twee bekende namen verdwijnen uit het assortiment. Geen zorgen, het gaat hier puur om een naamswijziging. De varianten Dolce Gusto capsules blijven gewoon bestaan. Het bedrijf verandert de namen van de volgende capsules:

- Nescafé Dolce Gusto Preludio Intenso wordt nu Nescafé Dolce Gusto Grande Intenso Morning Blend

- Nescafé Dolce Gusto Espresso Barista wordt nu Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista


Het is onbekend wanneer de namen officieel verdwijnen uit alle schappen. De producten met de oude namen moeten eerst verkocht worden.

 

Hoe smaakt de koffie eigenlijk?

Nescafé Dolce Gusto Grande Intenso Morning Blend
De Grande Intenso Morning Blend is het perfect kopje koffie voor een schitterend begin van de dag. Het is een volle zwarte koffie met een intens aroma, ideaal tijdens het ontbijt. Nescafé gebruikt alleen nobele Arabica koffie voor een unieke en intense smaak. Deze koffie is zeker geweldig voor fans van een extra sterk kopje.

Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista
De Dolce Gusto Ristretto is een compleet ander kopje koffie. Deze koffie lijkt op een espresso maar bevat minder water. Daardoor komen er veel smaakdragers zoals gekarameliseerde suikers vrij. Het is dus een lekker sterk kopje espresso, ondanks dat er minder cafeïne in zit.

 

Zelf de koffie thuis uitproberen? Bestel ze nu bij KoffiePiraat!

Nescafé Dolce Gusto Grande Intenso Morning Blend

Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista