Het perfecte cadeau voor de koffieliefhebber!

Wil je iemand een cadeau geven, maar weet je niet wat? Geen paniek! Bij KoffiePiraat hebben we de perfecte oplossing: stel een eigen koffiecadeau samen! Maak zelf een pakket waarmee een koffieliefhebber de ultieme koffie ervaring zal beleven. Wat je in een pakket stopt, kun je helemaal zelf bepalen. Maar dit zijn onze favoriete items om te geven (en om te krijgen!): 

 

 

Smaaksiroop

<

<

<



Soms heeft je koffie gewoon wat extra’s nodig, en dan bedoelen we niet meer caffeïne. Met siroop met een smaakje voeg je een heerlijk extra smaakelement toe. Monin heeft verschillende smaaksiropen: van chocolade tot karamel en van Amaretto tot amandel. Welke smaak je ook uitzoekt voor je koffiepakket, met Moninsiroop is een saai kopje koffie verleden tijd!

 

Koekjes

<

Als we het hebben over de ultieme koffie ervaring, dan horen daar koekjes bij. En niet zomaar wat koekjes. Je wilt natuurlijk dat jouw koffie cadeau uniek is. Kies daarom eens voor koekjes met een verhaal. De koekjes van de Koekfabriek zijn in Nederland met veel liefde gemaakt. In hun bakkerij zijn het mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die de koek bakken. Hierdoor hebben ze een leuke werkplek, staan midden in de maatschappij en bakken de allerlekkerste koekjes! Deze koekjes toveren een lach op elk gezicht! De Koekfabriek maakt koekjes in meerdere smaken, bekijk hier ons actuele aanbod. De Koekfabriek koekjes

 

Chocolade

 

Iedereen houdt van chocola! Om deze klassieker kun je bijna niet heen. Voeg daarom altijd een lekker stukje chocolade toe aan je koffiecadeau. Onze vrienden van Barù helpen ons hier gelukkig bij. Zo maak je iedereen blij met Dreamy Hippo chocolade in de smaken Hazelnoot-Truffel, Zeezout-Karamel of Honing-Amandel! 

 

Marshmallows

 

Tegen iets lekkers zoets bij de koffie zegt niemand nee. Bijzondere marshmallows zijn daarom ook aan te raden om in je koffiecadeau te stoppen! Barù helpt ons hier weer uit de brand met hun authentieke, zelfbedachte marshmallow(repen).

  

En natuurlijk de koffie! 

In een koffiepakket mag koffie natuurlijk niet ontbreken! Ook hier geldt: ga voor een unieke koffie. Eentje die de ontvanger zal verrassen. Denk hier bijvoorbeeld aan de Venetiaanse koffie van Caffè Del Doge, de dark roast koffiecups van Dallmayr of de pittige koffie van Mocambo Brasilia.

Weet je niet zeker of de ontvanger van koffie houdt? Dan kun je ook de koffie vervangen met chocolademelk - zoals Van Houten, Spoonful of Chocolate of Barù. 

 

 

Inpakken… en klaar!

Heb je dan alle producten in huis gehaald? Dan kan nu de inpak pret beginnen! We hebben alvast wat inpak-inspiratie voor je verzameld: 



Foto van http://newmommasurvival.com
Foto van afewshortcuts.com
Foto van @Wandersketch_ op Instagram

 

 

Het is nu aan jou om je koffiecadeau samen te stellen. Kom je er niet uit? Stuur ons dan een berichtje via Social Media! We helpen je graag verder. Aan wie ga jij een koffiecadeau geven?