In de spotlight van KoffiePiraat: Los Angeles Coffee Festival. 

KoffiePiraat is altijd op zoek naar de beste ervaring in de koffie wereld. Speciaal voor jou gaan wij op zoek naar de beste koffie festivals. Dit keer in de spotlight: Los Angeles Coffee Festival.

New York is niet meer de enige grote Amerikaanse stad met een eigen koffie festival. Dit jaar vindt namelijk de eerste editie van Los Angeles Coffee Festival plaats. De organisatie is nu al goed bezig om dit festival groot te maken. Het moet namelijk een evenement worden voor alle koffieliefhebbers.

Iedereen is welkom op The Los Angeles Coffee Festival. Het maakt dus helemaal niet uit of je een expert bent of niet. Er is hard gewerkt aan meeslepend programma met koffie als middelpunt. Op het festival hebben bezoekers de kans om honderden koffies te proeven van lokale en internationale branderijen.

Het festival gaat voor goud in Los Angeles: bezoekers kunnen eindeloos koffie proeven en zelf meedoen aan competities. Je kunt jezelf uren vermaken met demonstraties, street food en coffee cocktails. Ook is er overal live muziek te vinden, zo proef je echt de koffiecultuur van Los Angeles.

 

Trek gekregen in een lekker bakje koffie? Vanaf 9 november kun je aan tafel schuiven in de Magic Box in Los Angeles.

Wanneer: 9 - 11 november
Waar: Los Angeles, Verenigde Staten
Meer informatie op: https://www.la-coffeefestival.com/

 



koffiepiraat logo