Deze 5 ESE-servings moet je geprobeerd hebben:

ESE-servings zijn makkelijk voor iedereen. In een handomdraai zet je zelf het perfecte kopje espresso. Zeker als je geen tijd hebt om zelf je koffiebonen zelf te malen, zijn ESE-servings een uitkomst. Op zoek naar een nieuwe koffie voor je koffiemachine? KoffiePiraat zet de meest bijzondere ESE-servings op een rijtje voor jou. Dit zijn vijf ESE-servings die je geprobeerd moet hebben.

 

Caffe Mauro De Luxe ESE-servings

We beginnen onze lijst met een krachtige espresso. Caffe Mauro De Luxe is een melange van 70% Arabica en 30% Robusta. De kenmerkende, volle smaak heeft een aangenaam kruidig karakter. Dit universeel karakter zorgt ervoor dat De Luxe perfect geschikt is als basis voor een cappuccino, latté of een stevige espresso. De Luxe is misschien niet zo sterk als de Mauro Prestige, maar dat maakt hem niet minder lekker.

 

Lavazza Qualita Rossa ESE-servings

De Lavazza Qualita Rossa is een klassieker in de koffiewereld. Maar wist je dat de smaak nu ook verkrijgbaar is als ESE-serving bij KoffiePiraat? De Qualita Rossa is een melange van (voornamelijk) robusta bonen. Lavazza gebruikt een klein deel arabica bonen om het beste uit beide soorten naar boven te halen. Het resultaat is niet voor niets een volle Italiaanse koffie. De robusta bonen uit Afrika geven de koffie een kenmerkende body en zorgen voor een heerlijk aroma met herkenbare tinten van chocolade. De arabica bonen komen uit veel hoger gelegen plantages in Brazilië en voegen een vleugje karamel toe aan de koffie. De degelijke koffie wordt gecomplimenteerd door een mooie crèmelaag.

 

Lucaffé Mr. Exclusive ESE-servings

Ga je liever op zoek naar iets meer exclusiviteit? Dan heeft Lucaffé de ESE-serving voor jou. Mr. Exclusive bestaat uit 100% Arabicabonen. De beste bonen worden geselecteerd uit Azië, Zuid-Amerika en een klein gedeelte uit Midden-Amerika. Deze bonen worden door Lucaffé in een prachtige melange gebrand tot een perfect gebalanceerde koffie. En de smaak? Lucaffé Mr. Exclusive heeft een medium body met chocolade-achtige tinten. Je kopje koffie is herkenbaar zoet met een frisse smaak en een aangenaam aroma. Perfectie tot in de details, maar wat had je anders verwacht van Mr. Exclusive?

 

Mami's Caffé Gran Crema ESE-servings

De best-seller van Mami’s Caffé [/nl/blog/Mamis-Caffe/] is nu ook verkrijgbaar als ESE-serving. De Gran Crema is een mix van arabica bonen uit Brazilië en robusta bonen uit India. De bonen uit India hebben een uitgesproken aroma met licht chocolade en nootachtige accenten terwijl de bonen uit Brazilië licht gebrand zijn. Deze combinatie zorgt voor een lichtzoete body met een aangename nasmaak. Door de prachtige crèmelaag is Mami’s Caffé Gran Crema de perfect afsluiter van een heerlijke maaltijd.

 

Caffè Vergnano Decaffeinato ESE-servings

Trek in cafeïnevrije koffie? Caffè Vergnano staat voor je klaar. De Decaffeinato is een koffie met een volle espresso smaak maar zonder de cafeïne. De melange bevat 85% Arabica en 15% Robusta. De body van de Decaffeinato net iets voller dan een espresso zonder de smaak te verliezen. Hierdoor krijg je een mooie, dichte crèmelaag. En dit allemaal in je eigen ESE-servings, wat wil je nog meer?

Benieuwd geworden naar de verschillende ESE-servings van KoffiePiraat? Bekijk ons aanbod hier